Doblo 2007 1.3 Multijet doblo motordan gelen ses

emre202424

Azimli Üye
Doblo
Adı
emre
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Selamun aleyküm arkadaşlar bugün seyir halindeyken motordan sesler gelmeye başladı video olarak koydum sebebi nedir ne yapmam gerekiyor daha önce bu tip bir sorun yaşayan oldu mu motoru çalıştırdıktan sonra bu ses gelmeye başlıyor.

Dosyalar

• IMG_0994.MOV
    3,6 MB
buna benzer bi sis iki hafta önce başıma geldi ustaya götürdüm enjektör somunu değiştirdi düzeldi.
ama benimki daha tok bi sesti .

buna benzer bi sis iki hafta önce başıma geldi ustaya götürdüm enjektör somunu değiştirdi düzeldi.
ama benimki daha tok bi sesti .
ustalara sordum bir de internette yaptığım araştırma sonucu Enjektör pulu diye şüpheleniyorum inşallah sorun bununla çözülür

ustalara sordum bir de internette yaptığım araştırma sonucu Enjektör pulu diye şüpheleniyorum inşallah sorun bununla çözülür
inşallah. ses korkutucu ben kayış zincir fln koptu sandım ama pulmuş.
ne aman götürmeyi düşünüyorsunuz ustaya çok bekletmeyin enjektöre sirayet etmesin durum

Zincir sesine benziyor dikkat edin.

Enjektör puluna benziyor ses.

inşallah. ses korkutucu ben kayış zincir fln koptu sandım ama pulmuş.
ne aman götürmeyi düşünüyorsunuz ustaya çok bekletmeyin enjektöre sirayet etmesin durum
Tahmin ettiğim gibi enjektör pulunu değişti sorun düzeldi çok şükür.

ne kadar ücret aldı usta

iscilik cok pahali ya 4 tane enjektor söküyosun anahtarla.sıkarken de tork anahtari kullanmiyo kimse.yalap şalap iş ama isciliğe geldimi is cok ugrsastik abi.

iscilik cok pahali ya 4 tane enjektor söküyosun anahtarla.sıkarken de tork anahtari kullanmiyo kimse.yalap şalap iş ama isciliğe geldimi is cok ugrsastik abi.
İşi bilen elinden gelen gerekli anahtarlarla enjektörleri söküp pulları takabilir , araca herhangi bir parça için anahtar çevirsinler direkt 500tl den başlıyor

İşi bilen elinden gelen gerekli anahtarlarla enjektörleri söküp pulları takabilir , araca herhangi bir parça için anahtar çevirsinler direkt 500tl den başlıyor
Kendim söküp yapacaktım ama ses biraz can sıktığı için hızlıca yaptırdım hocam yoksa yapılmasının çok bir zorluğu yok

Back