2004 jtd hararet sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kardeş senin arabanda agır bi sorun var hiç ugraşma git adam akıllı biryere bence sen zorladıkca başka problemlerle karşılaşacaksın gibi

@Alirüzgar
Gardasim 88otodaki usta iyimi tam adresini yazarmisin

@muzo
@muzo

hocam söylediğimiz gibi.benim buradan anladığım kadarıyla sorununuz ilerliyor.bence vakit kaybetmeden kaliteli bir servise gidin.

@yigitefe
Raptor aders bilgisi yada isim versek sıkıntı olurmu bilmeden TEAMDOBLO ya uygun olmayan bişey yapmayalım

@Alirüzgar

ya o konulara hiç girmedim ben.anlaşmalardan hiç haberim yoktur.isterseniz şimdilik arkadaşımıza özel mesajla yardımcı olalım.murat gelince ayrıntılı bilgi alırız.

Yigit efe özel mesaj nasıl atılıyor tam bilmiyorum sen biliyorsan bana mesaj at ben cevaplayım oradan

puahahahaaa! 😀😀😀 geldi mi ali mesajım?"Allah C.C selametinizi versin mubarekler.

He valla ben aslında buldum nasıl olacagınıda yanlış bişey yapmayım dediydimdi neyse artık oldu bikere

Giren semsiye acilmazmis oldu bikere neyse

@Alirüzgar

yok,o yönden demedim hocam.hani böyle uzun bi kanaldan suya bişey salarsında,aşağıdakine bağırırsın ya...geldimi diye...sizin mesaj işinizde biraz öyle oldu.sürç-i lisan affola.

Motor ariza lambasi turbo valfinin kablosu kopmus ondan ortaya cikmis gecenler zorladim yine dusuk viteste hararet yapmadi hadi hayirlisi bakalim

onunla geçmiş olsun.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back