Baku
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 13 Mart 2021
- Adı
- Vusal
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
Bilgisayara bağlamadan anlaşılması zor.Baküden Selamlar
Arkadaşlar doblom 1.9 düz motor araba kendi kendine gaz veriyor ve enjöktör lampası yanıyor arabanın çekimi çok zayıf 100 üzeri hızz yapamıyorum gaz pedalı + pompanı deyişdim fark olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlər .
Gaz pedali cikiyorBilgisayara bağlamadan anlaşılması zor.
debimetrenin kablusun cıkardım fark olmadı devri diyemem göstərmiyorGaz pedalı sensörü olabilir. Map sensörü hava debimetresi olabilir filtrelerin tıkalı olabilir böyle uzar gider. Ufak bi kablo sıkışması bile yapar. 3 bin devri geçmez nazlanır.
Teşekkürlər kardeşValla abi dediğim gibi tek tek bakılması gerekiyor. Hayırlı işler
Bu araha sağlam olsa kaçı görebilir bizim bi arkadaşda var aynı model aynı motor o da 120 yi geçmiyor normal mi
Normal değil bir sıkıntı var belli bir çok nedeni olabilir.Bu araha sağlam olsa kaçı görebilir bizim bi arkadaşda var aynı model aynı motor o da 120 yi geçmiyor normal mi
Nedeni ne kimse bulamiyorNormal değil bir sıkıntı var belli bir çok nedeni olabilir.
Selam arkaşlar bu gün bi şey buldum 100 üzeri hız yapamamağ baskı balatadan olabilirmi ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Bir şeydə var araba 1 yıldır böylə çalışıyorBi kaç mesaj önce belirttim. Baski balata bitikse çekmez yokuşlar zülüm olur. Üzerine motor da kötüyse yürümez.
Araba bir yıldanda çok bende pompa falan deyişdim sadece gaz pedalı deyişdim motor normal çalışıyor ama yağ falan yemiyo yaniAraba ne kadardır sizde? Ağır bakım yaptırdınız mı triger baskı balata gibi? Baskı olabilir.Baskı kaçırdığı da araba hızlanmaz kaçırır devir saati ve kilometre göstergesinde rakip edebilirsiniz
hortumları kontrol edebilirsinBaküden Selamlar
Arkadaşlar doblom 1.9 düz motor araba kendi kendine gaz veriyor ve enjöktör lampası yanıyor arabanın çekimi çok zayıf 100 üzeri hızz yapamıyorum gaz pedalı + pompanı deyişdim fark olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlər .
Aynen abi bi kontrol ettir 100 km yi ben 3. Viteste görüyorum. 2003 benim d1 205 210 görüyor eskişehir yolunda bildiğin uçan teneke gibi araba havalanıyor. Bi boş zamanında abi bismillah de götür sanayiye cincik boncuk bi baktır abi rahat et bence.
Aynen abi o civarlarda. Ama bildiğin araba yerden böyle kesildiğini hissettiriyor bana. Böyle rollercoaster gibi gidiyor heran uçucak gibi🤣 200 ü hiç sorma bildiğin yusuf atıyorum kısa sürüyor 5 de bi dip gaz yapıyoum abi 200 görüyor maksimum 1 dakika gidiyorum 🤣 abi direksiyon elinin titremesi şerit değiştiriyor direk 🤣🤣🤣3de120 görür jtd