Doblo 2001 Doblo 100 üzeri hız yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Baku

Yeni Üye
Doblo
Adı
Vusal
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Baküden Selamlar
Arkadaşlar doblom 1.9 düz motor araba kendi kendine gaz veriyor ve enjöktör lampası yanıyor arabanın çekimi çok zayıf 100 üzeri hızz yapamıyorum gaz pedalı + pompanı deyişdim fark olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlər .

Baküden Selamlar
Arkadaşlar doblom 1.9 düz motor araba kendi kendine gaz veriyor ve enjöktör lampası yanıyor arabanın çekimi çok zayıf 100 üzeri hızz yapamıyorum gaz pedalı + pompanı deyişdim fark olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlər .
Bilgisayara bağlamadan anlaşılması zor.

Gaz pedalı sensörü olabilir. Map sensörü hava debimetresi olabilir filtrelerin tıkalı olabilir böyle uzar gider. Ufak bi kablo sıkışması bile yapar. 3 bin devri geçmez nazlanır.

7
Gaz pedalı sensörü olabilir. Map sensörü hava debimetresi olabilir filtrelerin tıkalı olabilir böyle uzar gider. Ufak bi kablo sıkışması bile yapar. 3 bin devri geçmez nazlanır.
debimetrenin kablusun cıkardım fark olmadı devri diyemem göstərmiyor

Valla abi dediğim gibi tek tek bakılması gerekiyor. Hayırlı işler

Bu araha sağlam olsa kaçı görebilir bizim bi arkadaşda var aynı model aynı motor o da 120 yi geçmiyor normal mi

Bu araha sağlam olsa kaçı görebilir bizim bi arkadaşda var aynı model aynı motor o da 120 yi geçmiyor normal mi

1.9 düz dizel. Motor baskı zayıfsa normal.

Selam arkaşlar bu gün bi şey buldum 100 üzeri hız yapamamağ baskı balatadan olabilirmi ?
Yardımcı olursanız sevinirim

Bi kaç mesaj önce belirttim. Baski balata bitikse çekmez yokuşlar zülüm olur. Üzerine motor da kötüyse yürümez.

Araba ne kadardır sizde? Ağır bakım yaptırdınız mı triger baskı balata gibi? Baskı olabilir.Baskı kaçırdığı da araba hızlanmaz kaçırır devir saati ve kilometre göstergesinde rakip edebilirsiniz

Araba ne kadardır sizde? Ağır bakım yaptırdınız mı triger baskı balata gibi? Baskı olabilir.Baskı kaçırdığı da araba hızlanmaz kaçırır devir saati ve kilometre göstergesinde rakip edebilirsiniz
Araba bir yıldanda çok bende pompa falan deyişdim sadece gaz pedalı deyişdim motor normal çalışıyor ama yağ falan yemiyo yani

Baküden Selamlar
hortumları kontrol edebilirsin

Aynen abi bi kontrol ettir 100 km yi ben 3. Viteste görüyorum. 2003 benim d1 205 210 görüyor eskişehir yolunda bildiğin uçan teneke gibi araba havalanıyor. Bi boş zamanında abi bismillah de götür sanayiye cincik boncuk bi baktır abi rahat et bence.

Aynen abi bi kontrol ettir 100 km yi ben 3. Viteste görüyorum. 2003 benim d1 205 210 görüyor eskişehir yolunda bildiğin uçan teneke gibi araba havalanıyor. Bi boş zamanında abi bismillah de götür sanayiye cincik boncuk bi baktır abi rahat et bence.

3de120 görür jtd

3de120 görür jtd
Aynen abi o civarlarda. Ama bildiğin araba yerden böyle kesildiğini hissettiriyor bana. Böyle rollercoaster gibi gidiyor heran uçucak gibi🤣 200 ü hiç sorma bildiğin yusuf atıyorum kısa sürüyor 5 de bi dip gaz yapıyoum abi 200 görüyor maksimum 1 dakika gidiyorum 🤣 abi direksiyon elinin titremesi şerit değiştiriyor direk 🤣🤣🤣

Back