2. istanbul buluşması

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Beşiktaş

Maçka

Taksim

İstinye

Belgrat

Emirgan

ne bilim aklıma başka biyer gelmiyor 😀 zor iş valla yer seçmek

Chirmicty tarafından yazılan metin:
Beşiktaş

Maçka

Taksim

İstinye

Belgrat

Emirgan

ne bilim aklıma başka biyer gelmiyor 😀 zor iş valla yer seçmek

İnşallah kalabalık olur... Boğaz ve sahil yerleri olabilir dediğin gibi... Ama merkezi bir yerde buluşmak gerek...

Ahmetim benim icin fark etmez bana kalsa ben yine beykoz derim ..ne trafik ne birsey.....bos alan cok...rahat rhat...ama millet ben beykozluyum iye istiyorum zanneder....o yuzden ben sessizim....

Valla serdarim sana arac dizmek icin onlarca alan bulabilirim buralarda.....ama asla. Ortak karar disina cikmam......

bakiergul tarafından yazılan metin:
Valla serdarim sana arac dizmek icin onlarca alan bulabilirim buralarda.....ama asla. Ortak karar disina cikmam......

Ayarlayıver be Baki abi şu işi... 🙂

Sunu kafadan ayarlayalim ilk bulusmaya eslerle katildik...hanimlari sosyal tesiste biraktik ...hanimlari dusunmekten hasbihal edemedik.....bu bulusmaya erkek erkege katilalim......

İsteyen yaninda bir iki arkadasiyla gelsin kalabalik olur guzel olur....

bakiergul tarafından yazılan metin:
İsteyen yaninda bir iki arkadasiyla gelsin kalabalik olur guzel olur....

Fark yapmaz Baki abi... Herkes istediğiyle gelsin... Belki tanıdık çıkarız 😀😀

yok hanım felan abi...birkaç saati kendimize ayıralım ya...2 gün sürecek değil.birkaç saat....hanım yok,sadece erkek arkadaş....

O zaman gelsin konusacak cok sey buluruz....

SELAM MİLLET BU İŞ BANA UYAR,ZATEN BAKİ BEYE SÖZÜM VAR ÇAYINI İÇMEYE GİDECEKTİM. METEROLOJİDEN 3 AYLIK HAVA RAPORU ALALIMDA KARLI GÜNE DENK GELMESİN. SELAMLAR. MEVLÜT AMCANIZ.

belgrad veya sütlüce diyorum sütlücede uykulukta yeriz😀

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
belgrad veya sütlüce diyorum sütlücede uykulukta yeriz😀

Bakacaz artık kardeşim.... Deniz kenarı olacak o kesin herhalde artık... 🙂

park yeri önemli

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
park yeri önemli

Beykozda sana en az 300 araci bir araya topluyacak onlarca yerimiz var...merak etme sen....

sorun yok abi ozaman ama tarii öncedeb belirleyelim

ARKADAŞLAR; BENİM DOBLO İSTABULUN AVRUPA YAKASINA BİSEFER GEÇTİ. O YOLLARI BİLMEZ. GELİN ŞU İŞİ BAKİ BEY YAKASINDA YAPALIM.BENDEN SONRA EN YAŞLI ARKADAŞ TAHMİNİM BAKİ BEY. RAPTOR ARKAŞADA YAKIN OLUR. SELAMLAR MEVLÜT AMCANIZ.

bazı msajlar konunun özü için tarafımdan silinmiştir...yer önerileri ve nedenlerini bekiyoruz...ayrıca gelmek isteyenler açacağım başlığa girip düzenle bölümündden adlarını listenin altına eklesinler lütfen...70 araç olmazsa ben gelmem haberiniz olsun😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back