2. istanbul buluşması

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bencede ..biraz bekleyelim....birde tarih ne olacak kisin ortasinda katilim cacikmolur bilginize cogu uye gelmez madara olmayalim....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Bencede ..biraz bekleyelim....birde tarih ne olacak kisin ortasinda katilim cacikmolur bilginize cogu uye gelmez madara olmayalim....

Yaza kadar beklicez mi abi? 🙂

Bence sert kış gelmeden halletmek 🙂 diye düşünüyorum

Dark Knight tarafından yazılan metin:
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
ne olduku ne güzel hırsla ilerliyorduk

Ortada bir mesele yok ki birşey olsun 🙂

*tup**flower*

hadi dostlar ne yapıyoruz karar verelim..

ark üç yerde bir birinden güzel bence ankete başlayalım malüm kış ayındayız.ist olanlar neysede yakın illerden gelenleride düşünmek lazım bence

valla benim moralım bozuldu...istanbuldakiler geldi de kaldı çevre ildekiler...doblocu dostlar böyle olamaz olmamalıııı🙁🙁

abi neden bozuldun şimdi *rolleyes*bence herkez tarihi bekliyor bende dahil tarih belli olsun katılım artar yaw hem gelene kapılar acık 2 kişide olsa buluşma olsun
tamam ben geliyorum diyipde gelmese daha sinir bozucu olur.en azından gelen belli kararsız olanlarda tarih belli oldumu

ben ankara dayım hem işim den dolayı gelemem hemde eşim hamile dogumu yakın 🙁 ama gelmeyi çok isterdim

her zaman beklerizz dostum...gözün aydın Allah tamamına erdirip kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin inşallah.bende 2.kes 2 ay önce baba oldum,dünyanın en mutlu adamlarından biriyim diyebilirim😀

bakiergul tarafından yazılan metin:
SELAM BAKİ BEY;BU İŞ NİSAN AYINA KALACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR. KIŞ DÖNEMİNDE UZAKTAN GELECEK ARKADAŞLARI,RİSKE ATMAMAK LAZIM.SELAMLAR.MEVLÜT.*bye*

Güzel bir havaya denk getirmeye çalışsakta çocuk esirgeme kurumuna bir ziyarette bulunsak nasıl olur *dull*

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
abi neden bozuldun şimdi *rolleyes*bence herkez tarihi bekliyor bende dahil tarih belli olsun katılım artar yaw hem gelene kapılar acık 2 kişide olsa buluşma olsun
tamam ben geliyorum diyipde gelmese daha sinir bozucu olur.en azından gelen belli kararsız olanlarda tarih belli oldumu

+10

genc guc gözün aydın

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back