16 Zg 198 GemLikLi DobLocu 2006 1.3 Multijet Buda Benden... Bursa/Gemlik

bi kaç yenı foto eklym 😀

bu arada 25.02.2012 tarıhınde muayenem vardı yanı gecen cumartesı farlardakı xenonlardan muayeneden gecemedım arkadaslar ısık sıddetını olcemıyomus nereye baktıgını olcemıyomus bugune kadar herkez gecmıs bana yenı kanun denk geldı ben kaldım cagırdım arkadası ıkı dk söktü orjınal farları taktım gectım muayeneden aynı dk ıcınde xenonları gerı taktık 😀 stoplardakı kırmızı folyo hafıf kusur 😀 sisleri xenonları hıc ellemedık onlar gectı fılmlerden yana sıkıntı yok ferrarı korna var ondan yana sıkıntı yok egzos ruzgar egzos acayıp bısey hergun sıkayet alıyorm ondan yana sıkıntı yok zaten egzos testını hıc yaptırmadım abı tanıdık saolsun kmyı soyledım tamam 😀

fotoğraflar açılmıyor *helpless*

bi kaç yenı foto eklym 😀

bu arada 25.02.2012 tarıhınde muayenem vardı yanı gecen cumartesı farlardakı xenonlardan muayeneden gecemedım arkadaslar ısık sıddetını olcemıyomus nereye baktıgını olcemıyomus bugune kadar herkez gecmıs bana yenı kanun denk geldı ben kaldım cagırdım arkadası ıkı dk söktü orjınal farları taktım gectım muayeneden aynı dk ıcınde xenonları gerı taktık 😀 stoplardakı kırmızı folyo hafıf kusur 😀 sisleri xenonları hıc ellemedık onlar gectı fılmlerden yana sıkıntı yok ferrarı korna var ondan yana sıkıntı yok egzos ruzgar egzos acayıp bısey hergun sıkayet alıyorm ondan yana sıkıntı yok zaten egzos testını hıc yaptırmadım abı tanıdık saolsun kmyı soyledım tamam 😀

abi portbagaj ve yan basamkları ruhsata işlettin mi? vize de problem olmamış anladığım kadarıyla.

kardesım port bagaj bende fabrıka cıkısı var 😀 yanı orjınal aksesuarlardan hıc bı problem yok arac gordugun gıbı girdi farlardaki xenonlardan gecmedı 😀 donsuz gezerım xenonsuz gezmem gecer gecmez anında taktık xenonları gerı 😀
havalar ısınsın acayıp bı deişiklik geliyo 😀 görünüş fena deısıcek Lütfen bekleyınız 😀

kardesım port bagaj bende fabrıka cıkısı var 😀 yanı orjınal aksesuarlardan hıc bı problem yok arac gordugun gıbı girdi farlardaki xenonlardan gecmedı 😀 donsuz gezerım xenonsuz gezmem gecer gecmez anında taktık xenonları gerı 😀
havalar ısınsın acayıp bı deişiklik geliyo 😀 görünüş fena deısıcek Lütfen bekleyınız 😀
hayrola gemlikli kaputu felanmı kaplıcan 😀

bekliyoruz😀

bekliyoruz😀
bakalım neler yapıcak 😀

bi kaç tane daha yenı foto ekliyim kankalarımın arabasıyla 😀
benım arabanın ıcınde oturan kamil ben deilim he 😀 camları sildirdim 😀
46mfc.jpg

46mcu.jpg

46md7.jpg

46mdg.jpg

46mdm.jpg

46mdu.jpg

gemlikli görüşelim bir ara allah kaza bela vermesin şu yandaki ford dolunayın galiba

aynen aynen dolunayın araba 😀 sendede doblomu var illa denk gelmıstır gemlıkte ya plaka filan versene goruselım sıkıntı yok benı heryerde gorebılırsın yapış peşime 😀 dikkat et her an yanlıyablırım 😀

ZT 127 nağmı değer BALCI benim açımdan sorun yok yanlayana sağlarım 😀 😀 yarın çorumdan biri arabayı almaya gelcek eğer almazsa hergün yapışırım pesine 😀 😀

maşallah ALLAH kaza bela vermesin

yılmaz doblona bi pasta üğstünede cila yaptır renk çok parlayn bi renk

o resımlerın cekıldıgı gun polish yapmıstım ama konustum yaza bı pasta yapıcam on numara olcak ıns 😀

güzelbi pasta ardından koruma ve parlatma süper olur

harbıden cok ıhtıyacı varya pasta pasta dıye bagırıyo bı abım var burda ruzgar egzoz varken gece yatagından kaldırdıgım 😀 arabayla boyna gezcegıne gel pasta yapalım dıyo yaza ıns yapıcaz pastayı 😀 polişhde aldım yaptık bı sefer daha cok yaptıkca daha ıyı parlıcaktır

sen güzel bi pasta ama kesinlikle hareleri yok edin ardından cila ve koruma araban dehşet olur

evvvett buyrun farları boyanan nadir doblolar arasına girdikkk can sana soyledıgım deısıklık buydu 😀 projeler konusuna yapım asamaları fotolarını atıcam sımdılık boyanmıs halını atıym 😀
öncesi
52fnm.jpg

sonrası
52fpj.jpg

52fqv.jpg

52fs7.jpg

arkadaslar kotu olduysa flan yorumları beklıyorum angel takıyodum bozuk cıktı 🙁 cok fena kufr ettım ama yapcak bısey yok sımdılık boyle ıdare edıcem

abi kaça boyattın boya dökülmez ileride dimi

kendımız boyadık kardesım sadece sılıkon ve boya masrafım oldu 10 lıra mat sıyah boya sokulmez heralde

Back