arkadaşlar motor yapıldı yapılalı bir sıkıntım olmadı haftada 1 kez yağ ve su kontrolü olsun ilk çalıştırmada ve yolculuk sonrası 30-45 sn kadar beklerim özenirim aracıma. ama cumartesi gecesi seyir halinde iken bir kayış sesi geldi anlam veremedim 1dk daha seyir ettikten sonra hararet ibresi en tepeye tırmandı kırmızı ışık yandı kontağı kapatıp çektim sağa bir yerden su kaçırırmış gibi sesler geliyor motor suyuna baktım su yok Allah belediyeden razı olsun süs havuzundan koştum su doldurdum 15 dk bekledim biraz motor soğusun diye motor suyunu doldurdum daha sonra kontağı açtım hararet yarıda gösteriyor motoru çalıştırdım ve biraz daha su ekledim. uzun lafın kısası bir borudan kaçak varmış ustalar diyorki çokmu hararet yaptı boruların gevrekleşmiş dediler hortumu yenilediler sıkıntım düzeldi ama bu kezde diyorlarki
* hararet gören motor sekmanlara zarar verir?
* 3-4 ay sonra yağ eksiltme başlar?
bunlar sizce ne derece doğrudur? sekmanlar aşınma gösterirse bor katkılarla kurtarabilirmiyiz?
* hararet gören motor sekmanlara zarar verir?
* 3-4 ay sonra yağ eksiltme başlar?
bunlar sizce ne derece doğrudur? sekmanlar aşınma gösterirse bor katkılarla kurtarabilirmiyiz?