herkese selamlar, 2004 model 1,9 jtd doblo aracımın üzerinde fabrika çıkışlı preslli 175/70/r14 88t lastikler var, lastiklerin birind e kırılma oldu, ondekilerden birinde de az bir yarık var, 60 bin km yaptıgım için artık değiştirmem gerektigini düşünüyordum zaten , sizleren tavsiye istiyorum sçeim konusunda, yedek lastigim prelli hiç kullanılmamıs, bunu yedekte bırakı 175/70/14 88 t lerden almak istiyorum ama prelli den memnun kalamadım ben, aynı ebatlarda nasıl bir lastik onerirmisiniz, dobloyu genelde binek kullansam da bazen iş icabı mal da yükledigimiz oluyor o yüzde 88 t olsa daha iyi olur sanırım, 88 t olarak su ebatlarda lastikiler buldum ne onerirsiniz;
michelin energ saver 175/70/r14 88t ------------------ sanırım oldukça zor bulunan bir lastik, ilçemdeki bayisinde bulamadım, daha dogrusu boyle bir lastigin oldugunu bilgisayarda goremiyormus..
bridgestone 175/70 r14 B391 rf--------------------- uygun olarak bu da var ama bu da ilçemde malesef yok..
buarada Bursa dan uygun olarak lastik alabilecegim yer tarif ederseniz çok sevinirim, zaman ayıran herkese teşekkkür ediyorum, konuyu takiip edicem..
michelin energ saver 175/70/r14 88t ------------------ sanırım oldukça zor bulunan bir lastik, ilçemdeki bayisinde bulamadım, daha dogrusu boyle bir lastigin oldugunu bilgisayarda goremiyormus..
bridgestone 175/70 r14 B391 rf--------------------- uygun olarak bu da var ama bu da ilçemde malesef yok..
buarada Bursa dan uygun olarak lastik alabilecegim yer tarif ederseniz çok sevinirim, zaman ayıran herkese teşekkkür ediyorum, konuyu takiip edicem..