- Adı
- OSMAN YILMAZ
- Kan Grubu
- B RH +
- Meslek
- Dizel Araç Pompa ve Enjektör Bakım
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Safeline
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2012
- Renk
- beyaz
Sorun bilgisayara bağlanıp adaptasyon yapılacak
Neyin adaptasyonu kelebeğin mi
Aracım otomatik vites. Bugün baktım soğukken ses yok ısınınca yani hararet yükselince kırmızı ışık yada vb.yerde duraklayınca rölanti dalgalanması yapıyor.ustaya kadar gittim ama yapmadı döndüm eve geldim başladı.Bu arada soğutma sistemiyle de bi alakası yok.ybence yakıt sistemi ile ya oksijen yada enjektör yada süpriz başka bir şeyŞanzımanlar da hareketli volant olduğu için yapabilir debriyaja bastığınızda sarsıntı kesiliyorsa volant olma ihtimali yüksek
abi ankaradayim ben burada adaptasyon yapacak yer var miRail yakıt adaptasyonu yapılacak bilgisayardan Tokat ta Yardımcı olurum
Turbo ve hortumlarına baktırın. Fiorino da turbo yemiştim başımıza geldi Araç at arabası gibi olmuştu , turbo değişti ama performans bakımından eski turboyu arattı. Yokuşta araba hızdan düşmeye başladı.peki reis performans kaybıda bundan kaynaklımıdır 4. vites yada herhangi bir vitesle giderken rampaya gelince devir düşüyor
evet 1,6 105 lik tüm bakımlar serviste yapılmış garantisi varmı bilmiyorumBenim turboda ayni sekildeydi ses yapıyordu 2bin devire kadar garantiden değişiyor sanmıyorum performans kaybı kurumdan yada enjektörler den olabilir benim fikrim 1.6 105 mi araç
Aynı problem bende de vardı. Birkaç usta Enjektör dedi. Fiat servisine gittim. Bilgisayara bağladılar.Enjektör değerleri olması gerekenden fazla gösteriyordu. Güncelleme yapalım dediler. Yaptılar ve düzeldi. Enjektör değerleri de normale döndü. Şu an problem yok.Benim aracında da aynı sıkıntı var soğuk iken hiç titremiyor yol gidip durunca 5 _ 6 saniyede bir anlık titriyor... Sıkıntıyı halledebilsin mi
Aynı problem bende de vardı. Birkaç usta Enjektör dedi. Fiat servisine gittim. Bilgisayara bağladılar.Enjektör değerleri olması gerekenden fazla gösteriyordu. Güncelleme yapalım dediler. Yaptılar ve düzeldi. Enjektör değerleri de normale döndü. Şu an problem yok.Sorunu çözebilen var mı acaba