Ege59pasa
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 21 Ekim 2020
- Adı
- Evren
- Kan Grubu
- 0 -
- Aracınız
- Doblo
İyi bir ustaya ihtiyac varYolda giderken atıyor olduğu yerde çalışırken atmıyor depoda hep antifiriz var yağ falan karışmıyor tertemiz antifiriz motar yaginada su karışmıyor sürekli kontrol ediyorum araba hararete de kalkmıyor bı turlu cozemedik bu işi
Iyi aksamlar banada oyle geldi anlattiginiza gor sanki termostat gec aciyor basinci ordan atiyor olabilir tabi ihtimal arac kac km.deAntifiriz yeni fan açıyor ama bidaha kontrol ettirixsm bide termostat tan şüpheleniyorum bide onu değiştiricem bakalım ne olucak
Iyi aksamlar banada oyle geldi anlattiginiza gor sanki termostat gec aciyor basinci ordan atiyor olabilir tabi ihtimal arac kac km.de
[/QUO
Havası alınmamış olabilir abi yada termostat ikisi çok muhtemel.
[
Usta sıvıyı koyar havasını almaz,hatta çoğu zaman genleşme kabını doldururlar motor çalıştığında normal seviyesine kendiliğinden iner der bunun nedeni sistemde hava olması.Bazen sistemde hava kalır bunuda kalorifer peteğine giden boru var motorun arkasında açıkta görülüyor üzerinde vidalı plastik tapa var oradan alınabiliyor.Termostat ta hem fikirim de antifiriz usta koydu hava alma yeri varmı ki usta havasını almiyormu onu çözemedim