1.3 multijet premio doblo arıyoruz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grkntpl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayirlisi olsun insanlara guven olmuyor

Bakimli bir multijet icin 100bin km bence hic birsey degil alinip sorunsuz binilirbinilir multigjeti bilen biliyor yeterki bakimli olsun zaten fiat kolay problem cikaran firma degil genelde arabalari problemsiz

Arkadaşlar inanın kaç tane araba baktık çevremizde genelde tamamının kilometresi ile oynanmış bariz belli pedal üzerinde lastik kalmamış erimiş az üzerine gidince bize böyle geldi diyorlar hani suç olmuştu km. düşürmek👎 İnsanımız bu kadar düştü mü.? anlamak mümkün değil sahtekarlıkla nereye kadar şaşırdık. Binmek için araç aradığımızdan biraz ince eleyip sık dokuyoruz denilebilir ama sorunsuz araç olsun istiyoruz. 🙁 Görünen o ki zor olacak gibi 🙁

0 yada 0 km ye yakın az km li bi araç düşünmüyosan istediğin aracı bulmam ne yazıkki biraz zor ama belli olmaz inş. Bulursun

bence temiz araba bulunur örnek 2008 premio normal piyasadakilker 23 bintl 25 bintl isteyen adamın arabasına bakacan yani bene temiz araba için 2 bintl fazla verilir

(link)
sana önerebileceğim bu araç var.Babam bu araca gidip baktı fakat km si bize fazla geldiği için vazgeçti.Eğer 24 bine 90.000 km premio düşünürsen tavsiye ederim

Kardes arabaya karar verip hosuna gidince .. Hasar yaz 5664 e gonder...4 liran gidiyor ..ama arac nerde ne kaza yapmis ..kac km de muayeneye girmis ..alayi telefonuna geliyor...kaziklanmaktan kurtulacagin tek sistem

km çok değil bence 1.3 mjet için 90 bin kim daha sıfır ama o ilandaki araba hiç iyi durmuor çok yorgun duruyor

@ahmetkl38

İnanın bu zamana kadar attığım mesaj sayısının haddi hesabı yok operatörü zengin ettim. Evet 4 lira gidiyor ama sedece bir araç için 😀

@doblo vip premio

Üstadım resimler uzak çekilmiş ama bu araç için söylenecek bir şey var mı.?
(link)
Birde bu var ama günü birlik gidip bakma şansımız yok bunlara
(link)

ikiside fotolarda güzel duruyor

Abiler ..alacaginiz arabayi alip saticidanda alip almamak size kalmistir ..ama e devletten girip bi plaka sorgulatin ruhsat tarihine bakin ..bu size yardimci olur ..tavsiyem 🙂 bugun cok konustum galiba 🙂

Hoşuna giderse buna da bak

(link)

Hocam aracın km. çok yüksek, değişeni var ( boya takıntımız yok ama değişen sorun ) hatta ilk bakışta ön panjurda olması gereken Fiat ambleminin bile düşmüş olduğu görülüyor. Bence pek diri durmuyor gibi araç

Sen bilirsin. Alaçak olan sensin tabıkı

Arkadaşlar oturdum bilgisayarın başına birkaç tane link aldım. Resimlerden de olsa bu dur diyebileceğiniz veya hatalarını söyleyebileceğiniz doblo hangisi.?

1...(link)
2...(link)
3...(link)
4...(link)
5...(link)
6...(link)
7...(link)

fotolardan güzel görünüyorlar

şu 2006 olan çok düzgün duruyor

e-devlet' ten baktım; araç sorgulama da bazıları kapalı kasa,bazıları kamyonet, bazıları ise panelvan yazıyor. Birde yukarıdaki linlerde sanırım ikisi istanbul ve ankara plakalı olanlar hacizli hatta istanbul olanda iki haciz var. Bu durumda nasıl satış yapacaklar ki.

@doblo vip premio

Oğuz haklısın ama onda benim dikkatimi çeken kayar kapılarda olan cam bölüm sürgülü değil sabit sonradan açma olmasın mümkün mü.? öyle olması.

@grkntpl
önce hacizi kaldırıyorlar.ama dikkat etmek lazım.

gokhan kardesim yazmicam dedim ama 18 sayfa oldu dayanamadim yaziyorum 🙂koyu renk olmaz.dedin suan baktiklarin koyu renk ve hemen hemen hepsi 150 bin.km ustu ilk doblo aradiginda sayfa bir diyelim suana kadar.doblo fiyatlari uctu tabiricayizse özellikle d2 fiyatlari
benim de 2009 premio 1.3 satilik 33 binde 🙂

Dosyalar

• 20150501_183456.jpg
    20150501_183456.jpg
    637,6 KB · Okunma: 20
4. ilandaki vip te güzele benziyor.

Back