1.3 mü 1.9 mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyetem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
RAPTOR tarafından yazılan metin:
göroyonmu aslan yürekli 1.3 multijeti.dağlardan bayırlardan çamurlu yollardan,çay behçelerinin içinden gelmiş benim tosunum.

bagaja dikkat!tıka basa yaş çay!

*clap*

Tam yerine rast geldi manzara koyduk!olacak o kadar!

hah ben böyle diyorum ama yeri geldi bak şimdi resmi koyayım...o gün çay fabrikasının önünde çektim.unuttum bu fotoyu atmayı...bak 1.3 dağda bayırda nasıl gidiyor!

144.jpg
vay be adam dobloyu fulll doldurmuş 😀

😀 yapmayın hala tartışıyomuyuz yav😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
😀 yapmayın hala tartışıyomuyuz yav😀

Bırak kanki herkez bildiğini paylaşsın.................

munurkavalci tarafından yazılan metin:
selam arkadaşlar kısmetse salı günü aranıza dönüyorum bir aksilik olmaz ise salı günü 1.9multi ful 2006 doblo alıyorum 4 hava yastıklı sisli elektrikli aynalar çelik jantlı ilk sahibin den alıyorum

hayırlısı olsun.

hadi bakalım hayırlısı

hah ben böyle diyorum ama yeri geldi bak şimdi resmi koyayım...o gün çay fabrikasının önünde çektim.unuttum bu fotoyu atmayı...bak 1.3 dağda bayırda nasıl gidiyor!

144.jpg

Abi Sen Bide O Yükü 1.9'a At Öyle Çık O Bayırları Ondan Sonra Yorumunu Yaz 🙂)))))))

AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:

144.jpg

Abi Sen Bide O Yükü 1.9'a At Öyle Çık O Bayırları Ondan Sonra Yorumunu Yaz 🙂)))))))

alper kullandığım araçları tek tek ana sayfaya yada profile mi yazayım?

alper biliyoruz 1.9 un çıkacağını.ona bakarsan at 135 hp 2.0 powera onunla çık!

ben 1.3 ün nasıl iş gördüğünü anlatmaya çalışıyorum.yakıtı düşük,performans 10 numara.

Back