bu bizim 4. multijet motorlu arabamız d1 70 lik d2 75 lik linea 90 lık çift geometreli turbo var d3 90lık hepsindende memnunuz yakıt tüketimi zaten çok az performansı da bence hacmine göre çok güzel özellikle yokuşlarda yüksek tork sayesinde benzinlileri tokatlamak zevkli oluyor bazı rakipleride tokatlayıp tozu dumana katmak süper bi duygu d1 ile 170 km hıza ulaştık d3 ile şuan en fazla 150 yaptım ama son deneyeceğim çünkü daha gidiyor tahminimce 180 falan görür biz çok memnunuz multijetten ekonomik sorunsuz bi dizel motor
geçen bizim akrabada çinli gelly 1,3 echo modeli var benzinli çok dandik bi araba pazardaki satılan oyuncaklar gibi kalkmış bana onla kafa tutuyor resmen yolda oynadım ve doblomu bir defa daha sevdim
öyle diyenler insanlar hayatlarında hiç 1.3 multijet motor kullanmamıştır yada kendi araçları laf attırmamak için böyle konuşuyolardır ben genelde böyle diyenlere heee öyle öyle deyip geçiyorum öyle insanlarla tartışmaya girip ağzınızı yormaya bile değmez kıskandıkları için konuşuyorlar
eski kasa d2 kasa aracımdan gayet memnundum yolda gidişi asvaltta akışı heleki uzun yoldaki perfonmasına hayrandım hayatta şöförü yormaz geniş rahat bi araçtı o araçımdan çok çok memnun olduğumdan dolayı şimdi 40 bin tl verip yeni kasa doblo aldım eğer memnun kalmasaydım eski aracımdan zaten yeni bir doblo almazdım daha dün akşam bi arkadaşla tartıştım 40 bin tl dobloya vermem filan dedi kendisi dobloya binmiş ama hiç kullanmamış bir arkadaş onun yerine gider caddy alırdım dedi kendisinin de toyota hulix çift kabin bir aracı var eşşek gibi bir araba sağdan soldan arkadan önden yemediği darbe kalmamış yola çıktığı zaman heryerinden makaslarından gacur gacur sesler geliyo iki sefer o araçla uzun yola çıktım ve yemin ediyorum ben öyle yorulduğum hatırlamıyorum artık virajlarda direksiyonu çeviremez hala getirmişti beni gaza basmaktan ayağım uyuşuyodu ama gidin kendisi arabasına laf hayatta kondurmaz hayatta tek kelime laf ettirmez sanki ferrari kullanıyo yani o derece
zaten birdefa binsinler asslında tüm kararları değişiyor
bizim akraba 2009 da yeni kango aldı bekle yeni doblo gelecek dedim daha görmeden kango daha iyi dedi tabi şuan kango dan memnun değil çok arıza açıyor geçen otomatik doblo kullanmış tek alacağım araba yeni doblo diyor
bilmeyen bilmesin bu fiyata böyle bi arabaya bizler biniyoruz gidip diğerlerinden alanlar düşünsün fiatı hala kuş serisi sanan cahiller düşünsün
tabi aslında kuş seriside zamanına göre araba orasıda ayrı