1.3 MOTOR

bende çok memnunum

ben işiklarda caddy lere gıçıklık veriyorum arka camları otomatik açıp kapatıyorum onlarda kümes camı gibi kendi camlarını açıyorlar

ben işiklarda caddy lere gıçıklık veriyorum arka camları otomatik açıp kapatıyorum onlarda kümes camı gibi kendi camlarını açıyorlar

*hehe* *hehe* *hehe* *hehe* *hehe*

*haha*

*hehe* *hehe* *hehe* *hehe* *hehe*

*hehe**hehe**hehe**hehe*

kürşat harbiden kümes camı gibi bakmaya çalışıyorlar bide 55 bin lira kümes camı kadar açılan cam olsun*hehe*

birde daha yeni oldu makyajlılarınki açılıyor ondan öncekilerde o kümes camıda yoktu😀

birde anahtarlada açıp kapayıncada güzel oluyor*hehe*

*hehe*evet d1 ve d2 lerin camları bile daha iyi.

aynen git 5000 tl daha ver bir sorento al canavar gibi.

walla arkadaşlar iyi güldüm gece gece yaaa 😀 😀 😀

ya connect ler onlar kökten içine etmişler arkaya oturann 10 kişiden 6 sı sıkıntıdan dolayı kalp krizi geçiriyor ne biçim araba yapıyorlar bunlar

Ben çok memnunum... Araçta 5 kişi en az 200kg yük ile klima açık Dilovası yokuşunda bana mısın demedi..Bu sınıfta bir araçtan başka beklentim olamaz zaten 🙂

bende D2 var arkadaş opel meriva kullanıyordu 1.3 yokuşta çekmez deyip duruyordu arabasını sattı acil işi olduğundan doblo 1.3 2-3 günlüğüne verdim daha sonra performansından memnun kalmış olmalıki fiorina aldı

*hehe**haha*:korsan:
sabah sabah ne güldüm yaa. alemsiniz.

muhteşem harikaaaa devam hacı abi *hehe**hehe**hehe*

ya combolar allah onların zaten belalarını vermiş arabanın önü binek arabaya benziyor arkası ise belediye otübüsüne

ya combolar allah onların zaten belalarını vermiş arabanın önü binek arabaya benziyor arkası ise belediye otübüsüne

*hehe**hehe*

çok dandik araba yaaa combolar ünivdeyken ev sahibinin vardı işimiz oldumu alırdık hak katen tam odun gibi bi araba

bizim arkadaşda vardı onun motoruda 1.3 kasa bizimkinde hafif ama biz bunla kapıştık combo 130 dan sonra tıkandı ve baba doblo camboyuda halletti

Back