teşekkürler.biz 2010 da araba 144 bindeiken değiştirdik sadece triger kayışını 80 tlye değiştik
hayırlı olsun
kusura bakma yazdıklarım yanlış anlaşılmış galiba. daha hoş siteler varsa bizi de bilgilendirin derken de niyetim hep iyi idi. paylaşılmışdır illaki ama sitede ''arama'' da başlı başına sıkıntılı, eski konulara yazılınca da ''hortlak'' damgası vurup konu kilitleniyor. siz yine de kusura bakmayın.memlekette site mi yok? diğerlerine bakın, bizi de bilgilendirin olur mu?
sen niye canını sıkıyon ki kardeşim.sağol sen paylaşmışsın.bizde bizimki yok dedik olanlar faydalanır.bilgisi olanda diğer siteleri paylaşır ve paylaşıldıda ve hepsinin parçasıda olmak zorunda değil zaten.
kusura bakma kardeşim yazdıklarım yanlış anlaşılmış. ben gülme işareti koymayınca öyle oldu sanırım..ben yazacaktım aynılarını ama saygısızlık etmek istemedim. kinayeli bir msj olmuş mete abininki.
kusura bakma yazdıklarım yanlış anlaşılmış galiba. daha hoş siteler varsa bizi de bilgilendirin derken de niyetim hep iyi idi. paylaşılmışdır illaki ama sitede ''arama'' da başlı başına sıkıntılı, eski konulara yazılınca da ''hortlak'' damgası vurup konu kilitleniyor. siz yine de kusura bakmayın.memlekette site mi yok? diğerlerine bakın, bizi de bilgilendirin olur mu?
sen niye canını sıkıyon ki kardeşim.sağol sen paylaşmışsın.bizde bizimki yok dedik olanlar faydalanır.bilgisi olanda diğer siteleri paylaşır ve paylaşıldıda ve hepsinin parçasıda olmak zorunda değil zaten.
iyi forumlar.
epey hesaplıymış,buji buji kabloları hepsi 50 tl
eyvallah..işçiliği bilmiyorum ama azdır çünkü babamın kaç yıllık arkadaşı kaç binde değiştiğine hiç bakmadım araba garipleşince değiştiriyoruz
örnekleyebilirmisin dostum şu hortlağı?kusura bakma yazdıklarım yanlış anlaşılmış galiba. daha hoş siteler varsa bizi de bilgilendirin derken de niyetim hep iyi idi. paylaşılmışdır illaki ama sitede ''arama'' da başlı başına sıkıntılı, eski konulara yazılınca da ''hortlak'' damgası vurup konu kilitleniyor. siz yine de kusura bakmayın.memlekette site mi yok? diğerlerine bakın, bizi de bilgilendirin olur mu?
iyi forumlar.
*tup*Sorun yok mete cim aslında alışınca kolaydır zamanla aradığını çat diye bulursun.
Her geçen gün daha işlevsel olsun diye Murat kardeşim çabalıyor. İnşallah daha da
iyi olacak