1,2 Triger Seti, Bakım + İşçilik

biz 2010 da araba 144 bindeiken değiştirdik sadece triger kayışını 80 tlye değiştik

hayırlı olsun

biz 2010 da araba 144 bindeiken değiştirdik sadece triger kayışını 80 tlye değiştik

hayırlı olsun
teşekkürler.
80 TL. sadece triger seti ise biraz pahalı gibi olmuş 2010 yılında. çünkü bir kayış bir bilya ama triger seti ve işçilik ise normalmiş. güle güle kullanın.

memlekette site mi yok? diğerlerine bakın, bizi de bilgilendirin olur mu?

sen niye canını sıkıyon ki kardeşim.sağol sen paylaşmışsın.bizde bizimki yok dedik olanlar faydalanır.bilgisi olanda diğer siteleri paylaşır ve paylaşıldıda ve hepsinin parçasıda olmak zorunda değil zaten.
kusura bakma yazdıklarım yanlış anlaşılmış galiba. daha hoş siteler varsa bizi de bilgilendirin derken de niyetim hep iyi idi. paylaşılmışdır illaki ama sitede ''arama'' da başlı başına sıkıntılı, eski konulara yazılınca da ''hortlak'' damgası vurup konu kilitleniyor. siz yine de kusura bakmayın.
iyi forumlar.

ben yazacaktım aynılarını ama saygısızlık etmek istemedim. kinayeli bir msj olmuş mete abininki.
kusura bakma kardeşim yazdıklarım yanlış anlaşılmış. ben gülme işareti koymayınca öyle oldu sanırım..
iyi forumlar.

mühim değil mete abi. ama yineliyorum benim trgierim yok o sitede 🙁 niyeee 🙁 niye yok *pissed* :|
:korsan: *hehe*

sen niye canını sıkıyon ki kardeşim.sağol sen paylaşmışsın.bizde bizimki yok dedik olanlar faydalanır.bilgisi olanda diğer siteleri paylaşır ve paylaşıldıda ve hepsinin parçasıda olmak zorunda değil zaten.
kusura bakma yazdıklarım yanlış anlaşılmış galiba. daha hoş siteler varsa bizi de bilgilendirin derken de niyetim hep iyi idi. paylaşılmışdır illaki ama sitede ''arama'' da başlı başına sıkıntılı, eski konulara yazılınca da ''hortlak'' damgası vurup konu kilitleniyor. siz yine de kusura bakmayın.
iyi forumlar.

sıkıntı yok kardeşim.sen her zaman yaz.ha biz yok dediğimiz zaman senin paylaşımını beğenmeme anlamı olmaz kesinlikle.*music*

buji buji kabloları hepsi 50 tl
epey hesaplıymış,
1. siz ticari olduğunuz için tenzilatlıdır azıcık, işçilik de dahil mi bu fiyata?
2. sen lpg li dobloda kaç km. de değiştiriyorsun bujileri

güle güle karart kardeşim..

işçiliği bilmiyorum ama azdır çünkü babamın kaç yıllık arkadaşı kaç binde değiştiğine hiç bakmadım araba garipleşince değiştiriyoruz

işçiliği bilmiyorum ama azdır çünkü babamın kaç yıllık arkadaşı kaç binde değiştiğine hiç bakmadım araba garipleşince değiştiriyoruz
eyvallah..
ama 1,2 triger seti şu an her yerde 45 TL. çünkü bir kayış bir de rulman.
belki yanlış hatırlıyorsundur, ya da işçilik dahildir.
neyse önemli olan sağlık.
babalar iyi olsun da..
ha tabi kayışı sıyırmadan değiştirelim bir de..

iyi forumlar.
örnekleyebilirmisin dostum şu hortlağı?

illaki hortlamış diye kilitlenmiş bir konu görmüşsünüzdür. şimdi ben bulup, işte hortladığı için kilitlenmiş bir başlık diye burada örnek vermem neyi ispatlayacak? ama tekrar rastlarsam vereyim başlığı.

Mete kardeşim hortlamış konuları ben serdar ve Can genelde kitler ama dikkat ettiysen konular minimum 6 aylıktır konu içeriğinin dışına çıkmış veya konu çözüme ulaşmış en kötü ihtimalle konunun üzerinden 6ay gçmiştir....ama asli amaç konuya müdahil olmak isteyen üyenin yeni başlık açarak konunun yeniden popüler olmasıdır. Ki ben çoğunlukla kitlediğim her konuda bunu lütfen yeni başlık açın diye uyarırım

eyvallah abi. bir de sitemizin 'arama' bölümünde sıkıntı var sanırım. arama seçenekleri ilk etapta göze çarpmıyor ve aranılan cümle ya da kelime genelde ilk seferde bulanamıyor.
- kelimelerin her birini ara
- sadece başlıklarda ara
vs.
seçeneklerinin işlevini ilk etapta kavrayamıyor ve aradığımızı da bulamıyordum. sonradan çözdüm de işler kolaylaştı biraz daha.
tüm arkadaşlara iyi geceler.

Sorun yok mete cim aslında alışınca kolaydır zamanla aradığını çat diye bulursun.
Her geçen gün daha işlevsel olsun diye Murat kardeşim çabalıyor. İnşallah daha da
iyi olacak

dostum çözümü olmuş net ve kesinleşmiş konular kitlenir ki genişletilmek istenirse yeni başlık acılsın diye...usul budur...sen bul konuları hortlat sorun yok,biz senin amacını biliyoruz...gerekeni yaparız takma kafana...

Diyosun. Oldu o zaman seviyorum seni.....*friend*

izindeyim agam🙂

Sorun yok mete cim aslında alışınca kolaydır zamanla aradığını çat diye bulursun.
Her geçen gün daha işlevsel olsun diye Murat kardeşim çabalıyor. İnşallah daha da
iyi olacak
*tup*

Back