@serdarengin
Fiatın kendi musteri hizmetlerini aradigimda bana tüm bayiler fiyatları farklidir liste fiyatı 63.700 bu fiyatın üstüne hiçbir bayi cıkamaz ama bu fiyatın altına bicok bayiden alabilirsiniz dedi bana musteri temsilcisi bende gurses otoda belirttim fiyatta biseyler daha yapabilirmisiniz dedim kapı kapı bayii dolasmak istemiyorum dolaşırsam muhakkak bu fiyatın altına bulabilirim dedim bizimle ilgilenen arkadaş boyle bişeyin olmadıgını butun fiyat bayilerin en son bizim verdigimiz fiyat kadar indirim yapabileceklerini daha fazla yapamayacaklarını söyledi biz nakit alıcaz inş. Tık para kredi falann filan çekmeyecez satıcı arkadas nakit peşin parada olsa kredilide alsak son fiyatın bu oldugunu soyledi herbayiide bu fiyatı verir dedi..
metalik olmayan bi kirmizi vardi ben onu almayi cok istedim ama Trekingte Turkiyede olmadigini soylediler o rengin diger renklerde cok hosuma gitmedi beyaz aldim.750 lira metalik boya farkini istedigin renge kaplatirsin
@kardelenkurt
aynen başkanımıza katılıyorum koyu renkler harika duruyo bordo ya falan girme fakat böyle yeşil gbi mavi gbi değişik renkleri var bi onlara bak tam adnı bılmiyorun fakat harika duruyo
@onuroran
Kardeşim 13 defa çevirmeye girdim ve polis hiç bi şey demedi daha öncede dediğim gibi insanca yaklaşılmasını istiyorsan insan gibi yaklaşan tabi içlerinde kanı bozuk ta var yok değil