0 doblo treeking renk seçimi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tutkun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Tutkun
Gürses oto sponsorumuz TeamDoblo dan geldiğinizi söylediniz mi?

@kardelenkurt
Evet efendim bende bu konuyu acacaktim soyledim teamdoblo uyesiyim dedim teamdoblo ile enson bi döner yemek için burada buluşma yapildi dedi şuan bisey yok team doblo ile dedi d3dim 1000tl. Indirim vardı felan dedim yok oylebisey dedi

bronz kahve iyi gider

evet arkadaşlar.servis ve fiyat konusunda bize ekstra kolaylık sağlıyorlar.az olsun çok olsun muhakkak yaparlar...
ama biz fiyat aldığımızda üyelerimiz en son fiyat diye bizi pazarlığa sokup sonradan vaz geçince adamlara ayıp oluyor.ama bende gelirim gerekirse size 61500 dedikleri fiyatın altında aldırırım ama az ama çok olur bilemem ama kapora vermek şartıyla canlarını okurum...isterseniz bu şekilde yardımcı olurum.. döner ekmek olayına gelince,onu söyleyen satış yönetmenine TeamDoblo Serdar Beyin Selamı var deyin,ben ona ısmarlarım Döneri🙂

@serdarengin

Serdar abi aynı durum bizde de oldu Sezgin ile birlikte Bakım fiyatında team doblo dedik O ne abi yeni bir kuruluş mu demişlerdi. 🙂
Göker oto candır... 🙂

@ceyhungulen
🙂 bunu da bu haftaki toplantımda vurgulayacağım dostum...

Birde derin bordoya bakabilirsiniz

@serdarengin
Hmm.. hic ustumuse alınmadik zatii..😀

@Tutkun
abı koltuk ısıtma vs ıyı konus sonradan premıo plus dedık dıyorlar bılgın olsun

@Tutkun
Abi biz lal kırmızıyı 59450 ye almıştık ocakta iyi bi pazarlık ve teamdoblo.com sayesinde biraz daha düşer istersen burayada sorabilirim tahminim
IMAG0137.jpg

@aozgur
Sağol abi ☺

Back