UmitKaraburun
Daimi Üye
UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
arkadaslar bugün arabanın balatalarını falan değiştirdim boş bir yol buldum dedim arkadasa hele bi aç bakalım kronometreyi 1.3 motor arabada sadece 2 kişi war 0-100 18.28 bana biraz fazla geldi sizinkiler nasıl ??
RAPTOR tarafından yazılan metin:
arkadaslar bugün arabanın balatalarını falan değiştirdim boş bir yol buldum dedim arkadasa hele bi aç bakalım kronometreyi 1.3 motor arabada sadece 2 kişi war 0-100 18.28 bana biraz fazla geldi sizinkiler nasıl ??
bu çok normal bir süre.1.3 motorlu araçtan 3.2 sn lik ferrari perfonmansı beklemek biraz haksızlık olur gibi düşünüorum.ben dobloyu ekonomi,konfor ve normal sürüş dinamikleri,bozuk yol,kış ve viraj performansı ile değerlendiririm.
1.3 multijet motor için 14-20 sn arasında 0-100 hızlanmaları normaldir.(14-20 sürücüden sürücüye değişir)
evet bende baya gitti yok en sonunda bıraktım zaten buranın yollarında yapılmaz 80 90 en ideali yetiyorda gidecegim yere saglam gideyim de 1 saat geç gideyim
RAPTOR tarafından yazılan metin:
evet bende baya gitti yok en sonunda bıraktım zaten buranın yollarında yapılmaz 80 90 en ideali yetiyorda gidecegim yere saglam gideyim de 1 saat geç gideyim
çok haklısın.90 dan sonrası iş değil.zaten bende bi daha denemem.sadece aracımın sınırlarını görmek istedim.
Bizim arabada gazı sonlamadan 160 gördük bide arabada o zamanlar baskı plakası arızası vardı aldığınız yakıta dikkat edin...RAPTOR tarafından yazılan metin:
mersin-adana-gaziantep otobanında 163 gördüm.ama çok uzun sürede çıkıyor o hıza.yani biraz şans meselesi.
bakiergul tarafından yazılan metin:
Ya arkadaşlar neyapacaksınız 0 dan 100 e kaç saniyede çıktığınızı ......Drag yarışlarına mı katılacaksınız Allah aşkına .......Asıl amaç 0 dan 100 e kazasız belasız varabiliyormuyuz olmalı .....Boşverin gaza gelmeyin....
ne yapsak dobloya slogan olarak......Gaza getiren ticari mi desek.......istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Ya arkadaşlar neyapacaksınız 0 dan 100 e kaç saniyede çıktığınızı ......Drag yarışlarına mı katılacaksınız Allah aşkına .......Asıl amaç 0 dan 100 e kazasız belasız varabiliyormuyuz olmalı .....Boşverin gaza gelmeyin....
Hani derler ya ağzımdan almışsın lafı diye aynen öyle olmuş. Arkadaşlar affınıza sığınıyorum ama ne olur uçmayalım bahsettiğimiz araçlar doblo. Ayağımızı yera sağlam basalım. Birçoğumuzda hani sanki doblo değil de bir yarış arabası hissi, sevdası var gibi.