Ben de ecufast uygulamasını yaptırdım aracıma. Son derece de memnunum. Kocaeli deki şubede yaptırdım 3 hafta önce. Bugün de bursa şubesinin açılışı vardı. Uğrayıp bir çaylarını içtim. Konuya dönecek olursak;
Uygulamadan önce gayet sakin kullanıyordum aracı ve tüketim degerim s.içi 5.5 litre idi. Simdi neredeyse hep agresifim trafikte 🙂 ama tuketimim yine 5.5 litre. Sakin kullanmayı başardıktan sonra gerçek tüketim farkı ortaya çıkacak.
İvmelenmeye gelince araç sanki başka bir araç oldu. Mızrak mızrak 🙂 son hızda herhangi bir değişim olmuyor ama ivmelenme dehşet.
Ben bizim araca Ecufast yapıldığını görmesem derim bu arabanın motorunu sokmusler başka motor bağlamışlar mübarek gittiği yerde kedi gibi yeri cırmaliyor 😀😀😀
Demekki Neymiş?
Herkes Sponsorumuz Olan EcuFast ten Memnunmuş..
Yani EcuFast i tercih ederek doğruyu yapmışız..
BURADAN KENDİLERİNE SESLENİYORUZ;
4.GELENEKSEL BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASINA MADDİ MANEVİ KATILIM VE DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ... @Ecufast
Valla bana pazarlıkla 550 dediler üye oldugumuda söyledim üyelere 600 hadi sizede 550 yapalım dediler gaziantep de yeni yer açtıklarında 500 tl idi ertesi gün gitmiştim onuda söyledim açılışa özel yapıldı dendi bu tavır beni biraz soguttu 50 tl sinde degilim ama yapılanın yanlış oldugunu düşünüyorum başka bir yer arayışındayım şu an
0532 169 23 21 serdar ben..yarın öğlenden sonra ara beni,ben genel merkezle irtibata geçer gerekeni yaparım...kafalarına göre fiyat veremezler,SPONSORUMUZ onlar...Anlaşmamız böyle...
@Alirüzgar
Dostum Yazın Paklava yemeye gelince yüzyüzede tanışırız ama şuandan Ecufast den daha mantıklısını bulmanız zor...Tavsiyemizdir,ama tabiki serbestsiniz..