Devir işlemlerinde istenilen belgeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki bunları derlemek için ne önerebilirsin Abi?

Şuan bu konuya ulaşılabilir google ile, ama daha özetle nasıl ayırırız Sence? 🙂

Abi 34 ile 59 yapmak derken ne demek istedin anlamadım 🙂

aga derim ki buraya atmak istediğin konuyu bir yaz googleye bak bakalım ilk 5 te ne var. o kunu başlıklarını dene . birde başlıklarımız mutlaka küçük harfle olmaı. yanlışım varsa düzelt. küçük harfle her aranan çıkıyor ama büyük harf seçici olduğu için çıkmayabiliyor.

Abi google botu sanırım bugün siteye girmedi. Otomatik güncelleme yapan bir gezicidir kendisi.

Bir iki güne google'da oluşacaktır.

Konuyuda güncellerim, harfleri küçültürüm Abi 🙂

Değişiklik tamamdır. Google için ideal oldu. 🙂

O plaka boş mu peki?

Abi 48 plakalarda F-G-H plakalar Fethiye'nin.

İnan bana mümkünü yok çıkmıyor özel plaka, illa denk gelmen lazım 🙂

haklısın ama son iki rakamı alabiliyorsun gecen gördüm misaflikte o sokakta arabaların plakası 855 .455 .555.355 di şaşırdım

zaten plakayı deyiştime nedenim sigorta ve kasko yüzündne büyük şehitlerde sigorta ve kasko cok para 😱

Bunu bilmiyordum valla, ilk kez duyuyorum. 🙂

il il diyişiyo doblom sigorta fiyatları kasko fiyatları ist doblonun sigortası 510 tl tekirdag da 220 tl sinopda 160 tl gibi

Hayret verici bir durum. Mantıklı ama insan kabul etmek istemez bunu 🙂

kaza risk,ki az olan yerlerde fiyat da deyişiyor.o yüzden fiyatlar böyle sen daha iyi bilirsin fethiyey le izmirin aynımı? sigorta fiyatı

Hepsi Fethiye'den yapılıyor Abi, Fethiye plaka hepsi 🙂

hm izmir büyük şehir oaranın ki pahallıdır. tahminim ama küçüp bir araştırırsan fiyatları daha detaylı bilgiye sahip olursun istersen doblom

Bunu merak ettim, sigortacım ile bi konuşacağım, teşekkür ederim 🙂

kokplot tarafından yazılan metin:
gayet güzel bir konuya değindin. geçen işte bu konuyu söyledimdi bende arana konuları başlık yapalım diye . o gün geremy kardeşim biliyorsun biraz hassas davrandı günü kötü geçmiş olabirdi belkide.

özetle yazacağımız konuyu gogglede aratırız en çok hangi başlık çıkıyorsa o başlığı kullanmak kısa günün karı 🙂 *tup*

benmi suçlu oldum şimdi😀

Back