Silinmiş Hesap

Yeni Üye
Merhabalar;

Forum sistemini daha keşfedememiş olanlar için açılmış bir konudur.

Avatar ve imza düzenleme/değiştirme yapmak isteyenler için açılmıştır. Umarım yardımcı olmuştur sizlere.

Sözel anlatım;

İmza düzenleme/değiştirme;
Sağ üst tarafta bulunan isminiz ( Kullanıcı Adı ) üstüne geliniz. Geldiğiniz takdirde bir panel/menü açılacaktır. Oradan " İMZA AYARLARI " dediğimiz takdirde imza düzenleme paneline ulaşmış bulunacağız. Mesaj yazma editörünün bize sağladığı kolaylık ile rahatça imzamı oluşturabilir, kalın, italik ve altı çizgili sözcükler yazabilir dilerseniz ortalayıp, fontunu rengini değiştirebilirsiniz.

Sağ üst tarafta bulunan isminiz ( Kullanıcı Adı ) üstüne geliniz. Geldiğiniz takdirde bir panel/menü açılacaktır. Oradan " AVATAR YÜKLE " dediğimiz takdirde " Kişisel Fotoğraf Düzenleme Editörü " karşımıza gelecektir. Sol tarafta bulunan " GÖZAT " seçeneğine tıklıyarak bilgisayarımızdaki herhangi bir resmi seçip bir müddet bekledikten sonra avatarımız ayarlanmış olacaktır. Dilerseniz büyük resmin yanında duran küçük resimden forum içerisinde nasıl görüneceğini sağa sola yukarı aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.

Resimli anlatım;

İmza düzenleme/değiştirme;

qmvQVd.jpg

( Resmi göremeyenler için link; (link) )

W6D8mm.jpg

pmnM1r.jpg

qmvQVd.jpg

D8DWn3.jpg

(Resmi göremeyenler için link; (link) )

BRzWlL.jpg

Tesekkürler ömer

Ellerine sağlık omer

Made ın Omer..😀

@duhan13
Rica ederiim göreviim 😛

@Fethi KORKUT
Teşekkür ederim Fethi Abi :hhhhhh:

@mali_55

Ehehehhe 😆 Mustafa abi( @m_ates27 ) çok kızıcaak işini elinden aldım gibi oldu 🤢

Bilgilendirme için teşekkürler ömer

ömer çok teşekkür ederim kardeşim

@volkan guney
Rica ederim abi, bu tarz konularda yardımcı olabilirim inşAllah. Yardımcı olabileceğim konularda yardımcı oluyorum :/

@minibuscu59
Rica ederim abi yardımcı olabilirdiysem ne mutlu bana :hhhhhh:

@Omer Akdemir

eline saglik guzel olmus. şimdiye kadar yapardimda malesef mesaideyim. Ama forma kati olduktan sonra bu isin seni beni yok yeter bi katkimiz olsun

Yok rafik valla yok. Bende sinir olmaz tel den zor yazim.

Sen eylemi anladin yosa🙂🙂🙂

Aramizda fark yok. ha se ha ben n olacak🙂🙂🙂

Bosbok adam gec delikanli birinekizabilirmi helede saaa 🙂🙂🙂🙂

Ömer gercek ole anladinsa bak kahar taaa istanbula gelir seni bulurum o guzel yanaklarinda mucuk mucuk öperim haaa🙂🙂🙂

@Omer Akdemir

korkme leynn iyi bişi diyor mustafa abim 😀 seviyor seni

rafik dediya tamamdır 😀

Back