2011 Model Doblo Bagaj Kapisi Açilmiyor?

MERAMLI

Yeni Üye
Kayıt
9 Kasım 2015
Mesaj
2
Yaş
52
Adı
şahin
MERHABALAR 2011 DOBLO PANAROMANIN BAGAJ KAPAGI MARKETTEN ALIŞ VERİŞ YAPTIM EŞYALARI KOYDUM . KAPATIM EVE GELDİM AÇILMIYOR.KUMANDA ÇALIŞIYOR. SIKINTI YOK . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
 
Hoşgeldiniz öncelikle profil avatarınızı oluşturmanızı rica eder keyifli forumlar dileriz,bagaj kapağınızda bulunan sol üst köşede bulunan körüklü kablo koruyucu olan lastiği sıyırın içinde siyah yada kırmızı kablo var genelde o kopar bakın kontrol edip bağlayın.resimdeki körük Kablolar onun içinde.
20151112_191700.jpg
 
teşekkür ederim oto elektrikçiye gittim . bagajı elektrik verip açtılar ve arızayı dedğiniz körük içindeki kablolarda buldular. Kablolar kopmuş.
 
Teşekkür ederim Yunus bey. Bu doğrultuda yarın kontrolleri yapacağım. Benzer bir sorunu doblom ile takas ettiğim Linea'da da yaşamıştım. Ancak bagajın anahtar ile açılamaması garip geldi.
 
rica ederim hayırlı akşamlar.:tskler::tskler::tskler:
 
Bu sorunu daha önce linea ve şimdi dobloda yaşamıştım. Basit kablo kopması....Elektrikçi basitçe hallediyor.
 
@MERAMLI
@cide37
Hoş geldiniz arkadaşlar keyifli formlar dilerim
 
@abayrak
yorumları takip edebilirsiniz açıklamalı fotoya bakın
 
@Efane
Kontrol etmen lazım
 
@yunus0635
@Efane buraya baksan
 
@Efane
Foruma hoşgeldin
 
kardesim ayni sikintiyi bende yasadim iki sene kadar oldu.kimisi motor dedi kimisi beyin dedi.her yere mana buldular. Ehil bi elektrikci dostumuz sayesinde sikintiyi bulduk.bagaja giden plastik kablo demetinde kopmalar oluyo benim skinti ordan cikti.o bagaj kapaginin ust kosesinde bi kablo demeti var plastik icinde orda kopuk kablolar vardi benimkide orayi tamir edip sorunu cozduk umarim sikintin bole biseydr ii gunler.
 
@free_turk
Foruma hoşgeldin
 
Bagaj kapaklarının kronik hastalığı biraz hasaslar benim d2 dede vardı 6 ay çektim yan sanayi aldım 60tl ye 2 ay dayandı gittim opar aldım 150tl ye sıkıntı çözüldü çokşükür..
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
 
Back