Zorunlu kış lastiği hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Bu kış için Kumho Lastik Aldım Tanesi 200 TL'den. Bakalım nasıl olacak kışlık lastiklerle.

orjinal ebatlarda mı?
Evet Orjinal Ebat. 195/60 16.

hayırlı olsun güle güle kullanın.iyi olur inşalah.hususilerde zorunlu değil ama takmak her zaman daha iyidir.ve yazlıkların ömrünüde uzatır.

kar lastiğinin önemi çok bizimde diğer doblolarda vardı şuan paliodada var ama dobloya daha almadık doblonun lastikleri tuzlu 200 tlye iyi almışsınız

kar lastiğinin önemi çok bizimde diğer doblolarda vardı şuan paliodada var ama dobloya daha almadık doblonun lastikleri tuzlu 200 tlye iyi almışsınız

Ben 2008 Doblo D2 Active aracımı alalı 2 ay oldu. Aracı arkadaşımdan aldım. Sağolsun yanında da 4 adet 1 ay kullanılmış kar lastiği verdi. Bende bu hafta içinde taktıracağım. Kar lastiğinin önemini iyi bilenlerdenim. Eski Şahin aracımın orjinal lastiği çok ince iğne tip lastik idi, 1998'de karda kayıp 4 takla atmıştım. O aracımı 20 yıl kullandım. Kazadan sonra hep Lassa Snow Ways kar lastiğini (arkalara) yaz kış kullandım. Önemini çok iyi biliyorum. Herkese kazasız bir kış ve ömür diliyorum.

amin.cümlemize

Haberlerde dinlediğim kadarı ile, zorunluluk şu ana yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçlar için... Ancak hususi araçlar içinde düzenleme çok yakında mecliste olacak diyor....

abi herkese takmak mecburi olunca fiyatlar da katlar. şimdi almak uygun olur.

yolcu ve yük taşıyanlara cezası 500 tl

normal araçlar için 72 tl.

yolcu ve yük taşıyanları sürekli kontrol ederlerde binek araçları kar yağınca kontrol ederler bu sene benim tahminim.

zamanında 4 mevsim diye alırdık onlardamı değişecek acaba

arkadaşlar bu kış lastiği uygulaması benimde kafamı kurcalıyor.
zorunlu mu değil mi?
ruhsatta araç cinsi kamyonet yazıyor. ama yük ve yolcu taşımacılığı yapmıyorum haliyle 😀
bu durumda ne olacak? yardımcı olursanız sevinirim

bu konuyla ilgili açıklama getirildi fakat ben sizin için yineliyeyim.
aracınızın cinsi ne olursa olsun ticari amaçla eşya yada insan taşımıyorsanız bu yıl kış lastiği zorunluluğu sizi kapsamıyor. fakat böyle bir durum söz konusu ise almanız şart.

aynen fethiye katılıyorum.

Beyler bugün aracımı takasladığım müşterim daha bugün araca TİGER marka micahelin nin yan ürünü kış lastiği taktırmış tanesini 120 tl den almış baktım gayet başarılı bir lastik piyasa nasıldır bilmiyorum Ama isteyen olursa lastikçinin kartını aldım kredi kartına taksit mail order hepsini yapıyorlar arayıp sordum. Bilginize

Ellerinde de bol miktarda varmış. 14 lastikşer. 120 tl ....15 / 135. .....16 /. 140 tl olur dedi

İsteyen olursa telini yazayım irtibat kurarsınız

fiyatlar güzelmiş.

Back