zor çalışsn dizeller

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

ahmet-42

Daimi Üye
Adı
AHMET
Kan Grubu
A RH +
Meslek
MEMUR
Modeli
Araç Yılı
2004
Renk
BEYAZ
eger araçınız zor çalışıyorsa sorun mazot pompasında ve enkektör ayarlarında ben de oluyordu yaptırdım düzeldi

her aracın sıkıntısı aynı olmuyor...marş motorundan,kızdırma bujisinden,aküden,şarj dinamosundan elektrik tesisatında kaynaklanan sıkıntılarda olabiliyor...

yeni dizellerde özellikle multijette zor çalışma diye bişey duymadım

şimdiki araçlar zor çalışmıyor çalıştı çalıştı yoksa servise

Valla bizim servis araclarinin hepsi fiorino ve doblo.....kocalari belli degil.....orta mali. Duzgun bakilmiyorda......ama hergun tek mars aksama kadar. Hic durmadan servis atiyorlar....multijet. Tanimam baska...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Valla bizim servis araclarinin hepsi fiorino ve doblo.....kocalari belli degil.....orta mali. Duzgun bakilmiyorda......ama hergun tek mars aksama kadar. Hic durmadan servis atiyorlar....multijet. Tanimam baska...

abi adamları eğitsene araba kullanma yönünde😀 harbiden o işlerde kullanılan arabalar sabahtan akşama adar hep marş basıyor okonuda multijet yine önde

Kardesim odun ne kadar egilir ..egilmez degilmi kurumus oldugundan.....bunlarin hepsi tomruk ...orantiyi sen kur artik...

Kardesim odun ne kadar egilir ..egilmez degilmi kurumus oldugundan.....bunlarin hepsi tomruk ...orantiyi sen kur artik...

doğru be abi admlar nasılsa parasını vermedi o yüzden çok hor kullananlar var sinir bozucu bi durum ama bazılarıda kendi malı gibi kazanıyor ama biliyorki ondan ekmek yiyiyor

abi bu arçelik byilerine koç mu veriyor arabaları

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

doğru be abi admlar nasılsa parasını vermedi o yüzden çok hor kullananlar var sinir bozucu bi durum ama bazılarıda kendi malı gibi kazanıyor ama biliyorki ondan ekmek yiyiyor

Hayir firma aliyor......yalniz arcelik sadece koc grobu araclari almamiza izin veriyor......yani ya ford yada fiat...

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

bu soruyu bende merak ettim *hmm*

bilgi için sağol abi zaten zorlu iş koşulları için fiat ve fordtan bşkası yalan 😀

Tercih meselesi.....

konu sonuca ulaşmış hatta dağılmaya başlamış.tarafımdan kilitlendi .saygılar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back