Doblo Yolcu Airbag'i Göğüslük Kabarması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H4rper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H4rper

Azimli Üye
Başka Araç
Adı
Enes
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Başka Araç
Herkese selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim.

Sahibi olduğumuz 2011 model Doblo D3 kasa aracımızda ilk aldığımız günden bu yana yolcu airbag kısmında bulunan bir kabarma var, altından airbag görünüyor. (Fotoğrafı ekliyorum, fotoğrafta mavi okla işaretli)

3 sene boyunca bu kapak yavaş yavaş kabardı ve tamiratı mümkün mü bilmiyorum. Tamiratını yaptırmayı kesin olmamakla birlikte düşünüyoruz ama merak ettiğim bir durum var. Zamanında önceden yaptığım araştırmalarda bu bölgenin kabarmasının aracın kronik bir sorunu olduğundan bahsettiler ama emin olmak için siz değerli üye ve yöneticilere sormak istedim.

Bu arada aracı alırken yapılan ekspertizde airbag'in orijinal olduğunu belirtmişlerdi haliyle göğüslüğün onarılmış ihtimalini es geçiyorum. Ek detay fotoğraflar isterseniz sonradan ekleyebilirim.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2026-04-14 at 17.22.37 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-04-14 at 17.22.37 (1).webp
    35,1 KB · Okunma: 27
Mk2 puntolarda da çok oluyor. Kronikleşmiş bir durum. Yapışkan malzemesi sıcak ile birlikte birleşince atıyor sanırım. Usulüne uygun tamir edilmesi gerekli. Airbag açmaya bilir. Airbag ile ilgili ustalara danışmanız lazım. Kolay gelsin.

Mk2 puntolarda da çok oluyor. Kronikleşmiş bir durum. Yapışkan malzemesi sıcak ile birlikte birleşince atıyor sanırım. Usulüne uygun tamir edilmesi gerekli. Airbag açmaya bilir. Airbag ile ilgili ustalara danışmanız lazım. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, çok sağ olun.

Back