senin dediğin mode saat ayarlama düğmesi olmasın mı? 🙂antipator tarafından yazılan metin:
silecek kolunun arkasında 3 tane düğme var onlar mode yazar
kusura bakma jeton yeni düştü 😀 ama düzelttimcAn 3436 tarafından yazılan metin:
senin dediğin mode saat ayarlama düğmesi olmasın mı? 🙂antipator tarafından yazılan metin:
*tup*antipator tarafından yazılan metin:
kusura bakma jeton yeni düştü 😀 ama düzelttimcAn 3436 tarafından yazılan metin:
ya cok sagol ben düğmeyi buldum ama komple sıfırladım yanlışlıkla😉 tekrar nasıl yükleyebilirim bilen varmı ???antipator tarafından yazılan metin:
silecek kolununda trip düğmesi var işte o
benim bildiğime göre tekrar geri alınmıyo... 🙂ayhan274 tarafından yazılan metin:
ya cok sagol ben düğmeyi buldum ama komple sıfırladım yanlışlıkla😉 tekrar nasıl yükleyebilirim bilen varmı ???antipator tarafından yazılan metin:
tekrar yükleyemezsinayhan274 tarafından yazılan metin:
ayhan274 tarafından yazılan metin:
arabada cıkmadı ama isteyelim bakalım,isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler 🙂cAn 3436 tarafından yazılan metin:
önemli değil görevimiz...kullanım kılavuzu yok mu yoksa fiat tan isteyebilirsin adresine gönderiyolar 🙂ayhan274 tarafından yazılan metin:
daha dün aldım arabayı ama yarın servisin yolları göründü galiba bana🙂 çok sagol ilgilendiğin için,,cAn 3436 tarafından yazılan metin:
onunla ilgili bir bilgim yok 🙂