yOL BİLGİSAYARI!!

Deflet

Yeni Üye
MERHABA ARKADAŞLAR,, Benim 2006 model DobLo dinamik model aracım var..aracımın yol bilgisayarı Türkçe değil menudende Türkçe olmuyor.. bu yol bilgisayarını servisten türkce yaptırma sansımız varmı birde fıyatını bilen varmı ? şimdiden teşekkürler dobLocular=)

bilgisayarın yazılımı değiştirilerek türkçe menü eklenebilir.ancak servis bunu yaparmı orasını bilmiyorum.yanlız benim elimdeki 2005 broşüründe yol bilgisayarı türkçe diye bir ibare var.senin 2006 da bilgisayar nasıl türkçe değil?

RAPTOR tarafından yazılan metin:
bilgisayarın yazılımı değiştirilerek türkçe menü eklenebilir.ancak servis bunu yaparmı orasını bilmiyorum.yanlız benim elimdeki 2005 broşüründe yol bilgisayarı türkçe diye bir ibare var.senin 2006 da bilgisayar nasıl türkçe değil?

Evet bana da tuhaf geldi bu 😵

menüde 7dil seçeneği var.
üstelik türkiyede üretilen bir model olmaması garip.

ewet aynen öyle türkçe yok o münüde...benım bi arkadasımda punto var 2006 model oda onun yol bilgisayarıda türkçe degil.

Deflet tarafından yazılan metin:
MERHABA ARKADAŞLAR,, Benim 2006 model DobLo dinamik model aracım var..aracımın yol bilgisayarı Türkçe değil menudende Türkçe olmuyor.. bu yol bilgisayarını servisten türkce yaptırma sansımız varmı birde fıyatını bilen varmı ? şimdiden teşekkürler dobLocular=)
servise git hallederler kesin 🙂 🙂

Deflet tarafından yazılan metin:
ewet aynen öyle türkçe yok o münüde...benım bi arkadasımda punto var 2006 model oda onun yol bilgisayarıda türkçe degil.

puntolar yerli değil italyadan geliyor.
onun için son senelere kadar yol bilgisayarlarında türkçe yokdu.
buda ayrı mevzu tabi bir dünya araç satılıyor türkiyede ve türkçe konulmuyor.

d2 nin yol bilgisayarında ortalama tüketime getiriyorum kontak acılıp kapandıktan sonra tekrar tarih toplam km kısmına geliyor bu hep böylemi yoksa bir ayarı varmı?

üstat kontağı açıp kapadıktan sonra her zaman km ve tarihi gösterir.

selimhan26 tarafından yazılan metin:
üstat kontağı açıp kapadıktan sonra her zaman km ve tarihi gösterir.

menünün hangi kısmında olursa olsun böyle oluyor.

Back