_batuozdemir_
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 26 Mart 2022
- Adı
- Batuhan
- Kan Grubu
- AB RH +
- Aracınız
- Doblo
Yokuş kalkış farklı bir özellik siz anladığım kadarıyla hızlanmadan bahsediyorsunuz hız sabitleyici farklı bir özellik.Selamun aleyküm aranıza bugün katıldım 2012 model 1.6 doblom var easy paket internetten baktığımda yokuş kalkış desteği var yazıyor ama benim arabada yok veya çalışmıyorsorun neden olabilir ve araç 160 a kadar çok iyi geliyorama ondan sonra gitmiyor limitör mü var aceba
Benim bahsettiğim hız sabitleme değil basıyorum 160a kadar geliyor ondan sonra gitmiyor anlamış değilim ve yokuş kalkışı da çözemedim galiba yok bendeYokuş kalkış desteği bildiğim kadarıyla bu modelde var kaldı ki benim aracım 2014 ve 1.3 olduğu halde bende dahi var. 160 km üzeri hız limitini de yakalıyorum her zaman olmasa da kendi isteğim doğrultusunda hız limitini aşmamak için. Siz bu hızı çok rahatlıkla bulabilirsiniz farklı bir durum olabilir.Opel Insignia aracımda hız sabitleyici var onda hız limitini aşmamak için bunu kullanıyorum ama doblo aracımda hız sınırını sadece uyararak veren yol bilgisayarı ayarı var hız sabitleyici yok.
İnternette var deniliyorEasy paket en boş paket. Yoktur diye düşünüyorum.
Geçen istanbula giderken bastım 170e geldi bassam daha giderdi rot ayarı bozuk olduğu için basmadımEasy pakette yokuş kalkış olması ilginç, ben olduğunu da sanmıyorum. Fiat servisini arayıp şasi numarasıyla kontrol ettirebilirsiniz.
Hız konusu ise şöyle, 1.3 için 150 küsür gözüküyor ancak düz yolda 155-160 civarı, rampa aşağı da 180-190 görüyor, o değere pek takılmamak lazım.