@tolgakmg
Evet kutunun arkasında ince bi hortum daha varmis simdi netde dolasirken gördüm onu cikarmadan kutuyu sökmeye calismisim oda tabi kastirdigi icin kapak çıkmadı yalniz hortumlarda ki kelepce sistemi cok farkli onu nasil sokuyoruz tolga abi penseyle falan cikaramadim
Aslında hafifce çekildiğinde çıkar o kapak. Ancak sizin de belirttiğiniz hortumun hem kasaya hemde filtre kabına bağlı olması çıkarılmasını zorlaştırır. Çıkarmanıza da gerek yok aslında. Ancak yerinden çıkarsa mutaka takılması gerekir. Aksi halde hava filtreniz hem bu bölgeden ekstra hava alacaktır hemde motorun üst kapaktaki doğal harareti sonucu oluşan buhar motorunuzu kirletecektir.
Kelepçe sistemi farklı evet. Özel pensesi vardır o tür kelepçelerin. ancak biraz geniş ağızlı bir kelepçe ile uğraşılarak çıkartılabilir. Takılması biraz zahmetli ancak çıkardıktan sonra normal kelepçe takabilirsiniz.
Bende oyle düşünüyorum normale cevircem bu arada bogaz kelebegide kirlenmis onuda söküp balata spreyi tarsi seylerle temizlesem gaz ayari adaptasyon yaptırmak gerekir mi bogaz kelebeginin bagli oldugu bir kablo var soketli o cikarsa cikiyor kelebek ve önerdiğiniz spray var mi