yıkattım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mus55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serdar abi detaylı temizlikten sonra senin doblonunda fotolarını bekliyoruz unutmadık*saycheese**saycheese**saycheese*😀

kardeşim video çekip koyucam söz.....benim dobloda yıkanınca çok fena oluyor ki birde böye bişeyden sora ne olur bilemiyorum valla😀

maşallah abi kırmızının yer,de ayrı bizim kırmızı dobloda bayrak kırmızı yazıyor hepsi farklı nasıl bişey bu???

*tup* dostum ben ne demiştim....MAAAAŞŞŞALLAAHHHHHHH
diyorum.çok beğendim,Allah Kaza Bela Vermesin İnşallah....Tebrik ediyorum<<<Memnun oldum...

ALLAH razı olsun serdarcığım.en kısa sürede ALLAH sana en güzellerini nasip eder.

maşallah abi kırmızının yer,de ayrı bizim kırmızı dobloda bayrak kırmızı yazıyor hepsi farklı nasıl bişey bu???

ALLAH razı olsun kardeşim.

*tup* dostum ben ne demiştim....MAAAAŞŞŞALLAAHHHHHHH
diyorum.çok beğendim,Allah Kaza Bela Vermesin İnşallah....Tebrik ediyorum<<<Memnun oldum...

ALLAH razı olsun serdarcığım.en kısa sürede ALLAH sana en güzellerini nasip eder.
canımsın saolasın<<

maşşalah.. *tup*

abi kaç ayda bir yıkatıyosun *ice*

abi kaç ayda bir yıkatıyosun *ice*

koray bir düşünmem lazım.*rolleyes**rolleyes*şaka bir yana işlerin yoğunluğundan son dönemde çok ihmal ettim arabayı.😀😀

vallahi bugun 18 gun oldu bende yikayamadim...okuzum ben yaaaa

arabanın rengini unutmuşsun dosttum😀 o derece😀

bak koray benle aynı zihniyette olan varmış.😀😀😀

vallahi bugun 18 gun oldu bende yikayamadim...okuzum ben yaaaa
😀 ciddenmi,yani 2.söylediğin😀

zihniyetten degil be mustafam..yogun is temposundan vallahi,....

😀 ben şahidim,gerçi kafayı yedim şahitliğimde kabul olmaz ama olsun şahidim hebü lebü😀

aynen abi sana katılıyorum.işlerden herşeyi unutuyoruz.

aynen abi sana katılıyorum.işlerden herşeyi unutuyoruz.

valla ben kendimi kaybettim..bu dukkanin tadilati beni aptal etti.....

hayırlı olsun abi.tadilattan sonra süper olur inş.abi sorması ayıp iş yeri nerede.

Back