yetkili servise gideyim mi?

demiryurekserkan

Yeni Üye
Selamun aleykum arkadaslar.2012 model 1.6m.jet doblomun yillik bakim zamani geldi.km.18.000 e geldi fakat senesi doldugu icin servise cagirdilar.servis 20.000 bakimi yapilacak dedi ve enaz 600 tl. Fiyat istiyorlar.bana cok geldi.fiyat normalmidir acaba?ozel serviste 250 felan tutuyormus sanirim.garanti kapsamindan cikarsam mi acaba?lutfen cevap yazarsaniz sevinirim.herkese iyi gunler🙂🙂🙂

400 tl yüzünden garantiden çıkarmamanızı tavsiye ediyorum.

hangi servise göürüyorsunuz

ankara da birçok servis var yetkili

onlara telefon açın durumu söyleyin fiyat indirimi isteyin.

Özel servis tavsiyemdir.
zaten bakımlarda kullanılacak malzemeler bellidir.
Serviste işçilikten geciriyor özel servis tavsiyemdir.

Bakım Dedğin nedir ki ya yağını suyunu değişcekler filtler değişcek biz yaptık 1.9 JTD nin 200 Lira tuttu şişiriyolar servisler fiyatları multijet olsa olsa 300 dür özel servis daha iyi

Mayıs başıında götürdüm bende arabayı servise 540 tl tuttu 50 tl indirim yaptılar 490 ödedim.15 tl ye de bagaj rafının tırnakları kırılmıştı onu değiştirdiler bu fiyatın içinde yani arabanın bakımı 475 tl tuttu.

Benim arabanın senesi ocakta doluyordu araba ocak ayında 16000 km olduğu için götürmedim mayısta götürdüğümde 18300 km civarındaydı.Bakıma almadan önce arabanın yağına baktılar değişmesi gerekiyorsa öyle bakıma alalım gerekmiyorsa sizi 20000 de çağıralım dediler.Böylece girdik bakıma 4 saatte teslim ettiler aracı

600 çok fazla ama garantiden çıkmaya değmez, ayrıca garantiden önce satarsanız da avantaj sağlar garantiden çıkmadığı için. Bence diğer servislerle konuşun en az 100 kağat inerler.

bence garantiden çkarmayın

400 tl yüzünden garantiden çıkarmamanızı tavsiye ediyorum.

hangi servise göürüyorsunuz

ankara da birçok servis var yetkili
...
onlara telefon açın durumu söyleyin fiyat indirimi isteyin.
ali ugurlu bayisne goturecem.ankara otodan almistim araci fakat ali ugurlunun ustalari daha iyi oldugu soylendi.zaten ikiside ayni paralari istiyorlar.

Özel servis tavsiyemdir.
zaten bakımlarda kullanılacak malzemeler bellidir.
Serviste işçilikten geciriyor özel servis tavsiyemdir.
vallaha bende simdilik oyle dusunuyorum.adamlar cok kotu geciriyorlar fiyati ama....gel gelelim ilerde aksaminda motor aksaminda bi problem cikarsa garantiden yaptirma ihtimalini dusunuyorum

Bakım Dedğin nedir ki ya yağını suyunu değişcekler filtler değişcek biz yaptık 1.9 JTD nin 200 Lira tuttu şişiriyolar servisler fiyatları multijet olsa olsa 300 dür özel servis daha iyi
benimde demek istedigim bu iste.en kotu 300-350 tl fazla istiyorlar ama garanti kafami karistiriyor.buyuk bi ariza olurmu acaba diyorum.normal sartlarda sifir araba bu diyorum buyuk sorun olmaz diyorum fakat araba bu iste.birazcik sans isi.

600 çok fazla ama garantiden çıkmaya değmez, ayrıca garantiden önce satarsanız da avantaj sağlar garantiden çıkmadığı için. Bence diğer servislerle konuşun en az 100 kağat inerler.
aslinda bide bu konu var.allah izin verirse seneye satmayi dusuyorum.satarken aracim garantili dedigimiz zaman dahami fiyakali olur bilmiyorum.fiyatini felan etkilermiki?

bencede servise gidin yarın bigün bi arıza çıkar pişman olursunuz.

valla bizde yetkili fiat servisine gidiyoruz rutin bakımlar tutarı 150 tll 1.9multıjet aracımızda yağıda yıne selenıa turbo dıesel koyduruyopruz daha ne olsun ozel servısle kım ugrascakk

valla bizde yetkili fiat servisine gidiyoruz rutin bakımlar tutarı 150 tll 1.9multıjet aracımızda yağıda yıne selenıa turbo dıesel koyduruyopruz daha ne olsun ozel servısle kım ugrascakk
peki sizinki neden bu kadar ucuz ki?benim arac 20.000 binde bir giriyor ondan mi kaynaklaniyor yoksa sizin arac jtd benimki m.jet ondan mi diyecem ama sacma olacak sanirim.fiyat bu kadar degismez herhalde???

Garantiyi bozmayın. Ne zaman ne olacağı belli olmaz.

peki sizinki neden bu kadar ucuz ki?benim arac 20.000 binde bir giriyor ondan mi kaynaklaniyor yoksa sizin arac jtd benimki m.jet ondan mi diyecem ama sacma olacak sanirim.fiyat bu kadar degismez herhalde???

serkan abi 1.9 multıjet bızımkısı jtd degıll kıı değişenleri yazıyorummm yağ+hava+alternatör kayışı+selenıa turbo dıesel yağğ 159 tlymıs faturaya baktımda vallaha malzemeler 135 kusur tutuyor işçilikte işte 30 40 tl arası 🙂 tabi tandıık faktörüde var aramızda ama yınede fıyat o kadar oynamıyor

Bizim araba garantisi bittikten 2 hafta sonra mazot gözünden arıza cıkarmıştı arabaya garantisi bitmeden kolay kolay bişey olmaz garanti bittiğinde sorunlar cıkarmaya başlıo esas zaten ona verceğen parayla garantiden sonraki arzılara verirsin 😀

arkadaşlar sadece 1,6 mazot filtresi 100 tl 100 tl de işçilik yani garantide olduğu için bakım ücreti.Yağıda normalden pahalı.ben 450 tl ye yaptırmıştım.garantiden çıkarmaya gerek yok.dışarıda da 150-200 civarı ucuz olur bunun içinde değmez.yarın bir parça bozulur hepsinin karını götürür zarar bile edersininz.garantisi bitince istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz.bizim burada servis yok 100 km gidiş 100 km geliş 200 km yol yaptımartıolarak yinede garantiden çıkarmam.yıllk bakımıda 1,6 larda anlamıyoum.yağın özelliklerinde ömrü 2 sene yazıyor.öyle olmasa ben neden fazla para vereyim birde 1 yılını doldurmadan.o zaman ucuz yağ koyarım her sene değiştiririm.o yağlarda ömrü 1 sene yazıyor.

600tl bence yüksek bir rakam. daha 1.5 ay önce soktum bende yıllık bakıma. 450tl ödedim. (yer İstanbul Kadıköy)
size bu fiyatı veren servis bayi+servis mi yoksa sadece servis mi?

fiyatın sadece teknik hizmet veren resmi bayileri de var , hem satış hem servis hizmeti verenleri de. sadece servis hizmeti veren bayilerinden de fiyat alın bence. birde servisler ekstra şeyleri de yapmaya çalışabiliyorlar. mesela klima temizliği, motor koruma vs. ekstra bir şey istemediğinizi, sadece ve sadece yıllık bakım istediğinizi belirtin ve verdikleri fiyatın sadece bunu kapsadığından da emin olun.

Back