Yeni üye

serkan akay

Yeni Üye
Adı
serkan
Merhabalar 2006 doblo 1.3 mj aldım. Kapı döşemesinde otomatik cam panelini koyacak yer bulamadığımdan uygun kapı döşemesi ararken foruma rastladım. Aracımdan şuan otomatik cam olmamasını saymazsak memnunum 10 yaşında ama bu sefer gerçekten temiz bir araç aldım sanırım 🙂 Herkese tekrar merhabalar
20151227_230925.jpg

190069330hxv.jpg

Forumda bir foto buldum kapı aynen böyle ama otomatik cam düğmeleri bunun neresinde bakıyorum cam kolu da yok. Döşeme üzerindeki kolçak cam kolunu da kapatacak, üzerine otomatik cam panelinin de monte edilebileceği başka bir kolçakla değiştirilebilir mi biraz uzun oldu ama soru basit 🙂

aracınız Cargo dan açma olabilir mi ?

Hoşgeldiniz keyifli forumlar

linke tıklayabilirsiniz

Cargo ise orta konsola takilabilir cam acma kapama tuslari veya universal elektriklo cam takacaginiz icin universal kumandalar oluyor kapi kartonuna istediginiz yere yerlestiriyor elektrikciler. Combi modellerinin kapi kartonu farkli cargolarinki farkli

@serkan akay
aramıza hoşgeldin sorununa gelince doblo kargoların cam açma düğmesi ön konsoldaki dörtlü flaşörlerin sağında ve solunda oluyor
sahibinden comda 230901115 bu ilan no ile aradıgın düğmenin görselini bulabilirsin

@extreme34

Çok teşekkür ederim Fransız araçları gibi olacağını düşünmemiştim 🙂 Açıkcası bu şekilde yapmak istemem. Kapı üzerinde olmasını tercih ederim. Döşemenin üzerine güzel yada kullanışlı bir şey yaptırmaya çalışacağım.

Hoş geldin arkadaşım aramıza hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız

Back