yeni teyp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
b86ql.jpg

benim ve şoförün baskısı ile babama teyipi aldırdık ama taksitlerini arabadan ödücez 😀
tek kötü yanı cd çaları olmaması

hayırlı olsun berat.olsun sende usb bellekle dinlersin.cd'den daha canlı olur.

biz hala fabrika çıkışlı teyibe devam....ama staja başladığımda bi ses sistemi yaptırıcam....

bende çakmaklıga takılan alettn spariş verdim teknosada 60 TL golld da 19 TL 😀

hayırlı olsun berat

hayırlı olsun berat. güle güle kullanın.

güle güle kullanın.

değiştirmeye değişiriz ama para yok d1 ede janttan sonra teyip ve 2 tane kolon alıcam

arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olabilirim fakat şu doblonun orjinal teybinde akü değiştirilirken kod girme olayı varya. ben o olay yüzünden teyb değiştirmekde biraz şüpheliyim o kod teyb değiştirince sıkıntı yapar mı? yani teyb değiştirdikten sonra akü değiştirirsem filan bir sıkıntı yaratırmı tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim.

kardeşim sen değiştir teybini değiştirmek istiyosan. akü değişimini araç çalışıyoken yaparsın sıkıntı olmaz.

çünkü ben doblomu aldığım 2006 yılında iki haftalıkken mesela marş motoru bozuldu ve servisi aradım key i girdiniz mi filan diye sorduydular... hani bu key eğer daha sonra problem yaratırsa diye düşüncelerim yüksek bende diyorum ki teybe paralel ikinci bir teyb taksam tavana koysam diye düşünüyorum orjinalliği bozmadan öyle bir şey yapma ihtimalim olabilir mi?

Back