Tugayoviç
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 30 Temmuz 2024
- Adı
- Tugay
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Zabıt katibi
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Maxi Safeline
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2014
- Renk
- Beyaz
AynenReis piyasa durgun, araç satmak zor almak kolay gibi
Okul dönemi başladı abi onunla uğraşıyorum.@Efe Erdem hoşgeldin nerelerdesin yoktun bayadır
Allah zihin açıklığı efemOkul dönemi başladı abi onunla uğraşıyorum.
Sağolasın abim.Allah zihin açıklığı efem
İklim şartları 7.4 normalbenim gösterge panelinde bugün ortalama yakıt 7.4 gösteriyor sice doğruluk payı nedir ?
birde A B ayrımı var onlar niye öyle şehir içi dışı gibi bşi mi acaba ?
Senin oralar iklim olarak mükemmel yağla balla devam1.9 jtd 100km de 6.9lt yaktım bu ay. Sıfır liqulymoly yağ. Bakım yeni.
Sevinçten uçucam. Kışa girdik. Araç geç ısınıyor ben 8 i bulur diyorum. Normalde 7.5 lt takılıyoruz. Sabah zor ısınıyor malum.
Doğru abi. Sizin oraya göre Cennet 🙂 İzmir'e gelmiyor musun bu aralar? Cep numaram var sende. Narlıdere deyim. Geldiğinde alo de bir sohbet edelim. Nasip olmadı onca yıldırSenin oralar iklim olarak mükemmel yağla balla devam
Geldiğimde mutlaka arayacam kokoreç keyfi yapacağız. şuan iklim nedeniyle ısıtmaya yoğunlaştık kombiler havada uçuyorDoğru abi. Sizin oraya göre Cennet 🙂 İzmir'e gelmiyor musun bu aralar? Cep numaram var sende. Narlıdere deyim. Geldiğinde alo de bir sohbet edelim. Nasip olmadı onca yıldır
@eto2629 bak feyz al1.9 jtd 100km de 6.9lt yaktım bu ay. Sıfır liqulymoly yağ. Bakım yeni.
Sevinçten uçucam. Kışa girdik. Araç geç ısınıyor ben 8 i bulur diyorum. Normalde 7.5 lt takılıyoruz. Sabah zor ısınıyor malum.
eyvallahhİklim şartları 7.4 normal
Aylık a verisi
B verisi bugünlük olan Mustafa
AleykümselamSelamlar