Ve Aleykümselam başkanımselamlar herkese
H7 Olması lazımdıMerhabalar 2022 model doblo trekking marka aracım var far ampüllerini değiştirmek istiyorum fakat h kaç olduklarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İyi forumlar. Teşekkür ederim.
uzun ve kısalar D4 kasalarda H7 dire biliyorum. LED far satın aldım takacağım. Çok fazla video izledim H7 olarak görünüyor. Sis farlarını bilmiyorum ama. Zaten benim araçta sis farı yok 🙂Merhabalar 2022 model doblo trekking marka aracım var far ampüllerini değiştirmek istiyorum fakat h kaç olduklarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İyi forumlar. Teşekkür ederim.
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim😊 bir de bazen yolda giderken teyp de kırmızı alarm yazıyor ve sonra kayboluyor araştırdım bulamadım. 2 kere yaptı bu sorunu nedenini anlamış değilim.uzun ve kısalar D4 kasalarda H7 dire biliyorum. LED far satın aldım takacağım. Çok fazla video izledim H7 olarak görünüyor. Sis farlarını bilmiyorum ama. Zaten benim araçta sis farı yok 🙂
Aleykümselam yarın ara 05068721997Selamün aleyküm arkadaşlar bana bi parça lazım elinde olan veya nerden uygun alırım diye bilgisi olan 42312 dosyayı görüntüle
Aleykümselam Dursun babaSelamün aleyküm hayırlı kandiller dilerim herkese
Günaydın vegünaydın büyük ailem
Hayırlı sabahlar başkanımgünaydın büyük ailem