Emir_yoney24
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 28 Aralık 2019
- Adı
- Emir yöney
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.6 Multijet
AleykümselamSelamın aleyküm 2017 1.6 doblo fren hidroliği değiştiriceğim de internetten motul dot 5 sipariş ettim 450 ml kitaipçıkta da 450 ml yazıyor yetermi bazıları yetmez diyor ?
Sağolasın niko babaHayır li akşam lar 🇹🇷
Hayırlı günler cümletenHerkes e hayırlı günler dostlar 🇹🇷
Selamın aleyküm nihat bey sakaryada önerebileceğiniz doblo ustası varmı acaba düzgün birisi ben modern fiat ta yaptırıyorum bakımıHayır li akşam lar 🇹🇷
Ve aleykümselam hayırlı günler kardeşimHayırlı günler selamlar
İstanbulda oturuyorum ama iş yerim sakarya’da hafta içleri sakaryada oluyorum bu yüzden burada yaptırıyorum bakımları, Siz ?@Emir_yoney24 hangi ildesiniz
@Avcilar alper ile görüş biİstanbulda oturuyorum ama iş yerim sakarya’da hafta içleri sakaryada oluyorum bu yüzden burada yaptırıyorum bakımları, Siz ?
Ve aleyküm selam. Hayırlı geceler.Selamün aleyküm hayırlı geceler
Aleykümselam başkanımSelamün aleyküm hayırlı geceler
Iyi geceler dostum bende senin tam tersi is yerim istanbulda ben karasuda oturuyom ist avcilar tarafinda saglam aracimi yaptirdigim ustalar var isterseniz bu taraftan yardimci olabilirimİstanbulda oturuyorum ama iş yerim sakarya’da hafta içleri sakaryada oluyorum bu yüzden burada yaptırıyorum bakımları, Siz ?
Ters kalır aklımda olsun yinede sağolunIyi geceler dostum bende senin tam tersi is yerim istanbulda ben karasuda oturuyom ist avcilar tarafinda saglam aracimi yaptirdigim ustalar var isterseniz bu taraftan yardimci olabilirim
Hayırlı akşamlar Dursun BabaHayırlı akşamlar dilerim selamlar