Yeni Online Sohbet Odası

mutlu-pazarlar-mesajlari-5.jpg

Merhaba doblo ailesi 16.11.2020 itibari ile doblomu satmış bulunmaktayım. Ama forumda kalacağım belki bir doblo daha nasip olur inşallah.
Şimdilik allaha emanet olun kazasız belasız sağlıklı hayırlı günler dilerim herkese.

Merhaba doblo ailesi 16.11.2020 itibari ile doblomu satmış bulunmaktayım. Ama forumda kalacağım belki bir doblo daha nasip olur inşallah.
Şimdilik allaha emanet olun kazasız belasız sağlıklı hayırlı günler dilerim herkese.
Hayırlı olsun iki tarafa

Hayırlı olsun

ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
ŞUNU SÖYLEMDEN EDEMEYECEĞİM BİZİM ARAÇLARA ALIŞAN BİR KİMSE BİR DAHA DOBLODAN VAZGECMEZ GECEMEZ ZATEN 🤣 ONDAKI RAHATI KONFORU KEYFİ BAŞKA BIR ARACTA BULAMAZ
HE TABIKI BASKA ARAC ALABILIR KULLANABILIR DENEYEBILIR AMA BI MUDDET SONRA ONDANDA BIKACAK YINE DOBLOYA GERİ DÖNUŞ YAPMAK ISTEYECEKTİR BU BENIM NACİZANE FİKRİM VE YASAYARAK TECRUBE ETTIĞIM BINLERCE UYEMIZDEND SADECE BİR TANESİNİN FİKRİNİN SABIT KALDIGINI GORDUĞUM BIR OLAYDIR. HERKESE IYI AKŞAMLAR SELAMLAR

İyi akşamlar arkadaşlar

Mutlu pazarlar Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar Selamın aleyküm
yakın zamanda koltuk kılıfı sipariş eden takan satan varmı aranızda D2 kasa 2012 araç için arıyorum

Merhaba arkadaşlar Selamın aleyküm
yakın zamanda koltuk kılıfı sipariş eden takan satan varmı aranızda D2 kasa 2012 araç için arıyorum
Aleykümselam sponsorumuz ünlü oto ile bi görüşün (link)

Doblo d2 kasa direksiyon kutusundan yag akiyor koydugumuzbyagdan kaynaklimidir yoksa direksiyon kutusunun tamiremi ihtiyaci vardir

Doblo d2 kasa direksiyon kutusundan yag akiyor koydugumuzbyagdan kaynaklimidir yoksa direksiyon kutusunun tamiremi ihtiyaci vardir
Yağ ucuz zaten ondan olacağını sanmıyorum ama tekrar değiştirebilirsiniz. Devam ederse iyi bir ustaya kontrol ettirmekte fayda var.

Hayırlı cumalar Olsun Arkadaşlar

Cümleten geceniz güzel olsun arkadaşlar
@AHMETMUTAF1057 burayı coştur reis

Forum sayfamızda sohbet bölümü her zaman en çok yazılan konu olduğunda dolayı şişiyor. Yeni başlık açıyoruz.

Bu seferde buradan devam ediyoruz.

Cümleten selamün aleyküm..
ve aleyküm selam hayırlı işler

Back