Geçmiş olsun geçerSelam arkadaşlar bugün kocaeline gidecektim sabah aracın yağına baktım. Aracı kaldırım üzerine yarım çıkartıp park etmiştim araç yan duruyordu yağ çubuğunun ucunda yağ görünüyordu bende dedim araç yan duruyor ondandır yola çıktım 150km. Akşam dönerken tekrar baktım yine yağ çubuğunun ucunda yağ var dedim bişey olmaz haftaya zaten bakım yapılıp yağ değişecek neyse yola çıktım ümraniyede yağ lambası yandı yağ seviyesi kpntrol edin yazdı ekranda hemen yakındaki shellde durdum tekrar baktım yine yağ ucunda. Shellden 1 litre 5.30 dct yağ aldım 95tl.ye çaktılar bana. Yağı ekledim seviye tam yağ çubuğu taralı bölgenin en üstüne geldi. Bi sorun yaratmışmıdır yağ lambası yakmanın araç D4 2016 1.6 78.000de
Ne geçer.?Geçmiş olsun geçer
Arabayın arızası geçerNe geçer.?
İki defa açılmış konuSelam arkadaşlar bugün kocaeline gidecektim sabah aracın yağına baktım. Aracı kaldırım üzerine yarım çıkartıp park etmiştim araç yan duruyordu yağ çubuğunun ucunda yağ görünüyordu bende dedim araç yan duruyor ondandır yola çıktım 150km. Akşam dönerken tekrar baktım yine yağ çubuğunun ucunda yağ var dedim bişey olmaz haftaya zaten bakım yapılıp yağ değişecek neyse yola çıktım ümraniyede yağ lambası yandı yağ seviyesi kpntrol edin yazdı ekranda hemen yakındaki shellde durdum tekrar baktım yine yağ ucunda. Shellden 1 litre 5.30 dct yağ aldım 95tl.ye çaktılar bana. Yağı ekledim seviye tam yağ çubuğu taralı bölgenin en üstüne geldi. Bi sorun yaratmışmıdır yağ lambası yakmanın araç D4 2016 1.6 78.000de
Konu açmadım sohbet kısmına sıkıntımı yazdım.yardım etmeyeceksen alıntı yapmana gerek yok(link)
Yardım bilgileri verilmiş arızalık bı durum yokKonu açmadım sohbet kısmına sıkıntımı yazdım.yardım etmeyeceksen alıntı yapmana gerek yok
Değiştir değil değiştirirmisin saygılı konuşuyoruz forumdaYardım bilgileri verilmiş arızalık bı durum yok
Çaktılar ibaresini düzenleyip değiştir forum kuralları gereği argo kullanmıyoruz yasak
Belli olmadı ama🙂 geçmiş olsun geçer gibi saygımızı belirtmiştik ama
Hayırlı cumalar reis
yunus arkadaşın bir saygısızlığı yokDeğiştir değil değiştirirmisin saygılı konuşuyoruz forumda
Ve aleyküm selam Hayırlı cumalarSelamünaleyküm herkese hayırlı cumalar
Aleykümselam başkanımSelamünaleyküm herkese hayırlı cumalar