Yeni Online Sohbet Odası

TeamDoblo nedir? Neden bu kadar büyümüştür ve nereye kadar gider dersiniz? Hadi bakalım dostlar, fikirleriniz nelerdir? Abartmadan tabi🙂
Bence İnsanlar TeamDoblo Ailemize gönül vermişlerdir İçten ve gerçek sevgileri ile gönülden bağlanmışlardır Farklı şehirlerden birbirini hiç tanımayan insanlar tanışmışlar ve çok sıcak dostluklar kurmuşlardır.
Teamdoblo Ailemizin olmazsa olmaz kuralları kişilerin birbirleriyle saygı ve sevgi içerisinde yaşamasını korumak adına konulmuştur ve bu sayede insanlar arasında adalet ve huzur sağlanmıştır ve halen de bu şekilde yönetime devam edilmektedir AİLEMİZ gün geçtikçe daha da çok büyümeye devam edecektir
TeamDoblo AİLEMİZ 10 yıldır devamını bu kurallar sayesinde SAYGI HUZUR VE SEVGİ İçerisinde devam ettirmektedir demek ki uygulama doğru bir uygulamadır ve tüm üyelerimizde bu kuralları kabullenmiş yeni arkadaşlarımıza da bildirmek anlatmakla ailemizi daha ileriye taşımalıdır

hayırlı haftalar beyler

TeamDoblo nedir? Neden bu kadar büyümüştür ve nereye kadar gider dersiniz? Hadi bakalım dostlar, fikirleriniz nelerdir? Abartmadan tabi🙂
Bence dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın mutluluğunu üzerine kurulmuş ve bu adımda da bir hayli ilerleme kaydetmiş bir aile. Arada çürükler, fitne sokmak isteyenler birlikteliğe zarar verip işleyişi etkilemeye çalışanlar olsa da, bunlara rağmen inatla ve kendinden emin ilerlemeyi başarabilen ve bu olguya erişebilenlerin de aile diyebildiği tek araç topluluğu. Bu şekilde devam ettikçe de ilelebet gider. Hepinizden Allah razı olsun...

Cümleten iyi haftalar arkadaşlar. Kazasız belasız hayırlı günler. Bereketli kazançlar.

TeamDoblo
Birlikte eğleneceğimiz Birlikte düşüneceğimiz,ve birlikte plan yapacağımız.Ne yaparsak yapalım, sonucunu birlikte yaşayacağımız Gerçek bir aile ortamıdır Ayrıca yıllardır yerli üretim yapıyor ülke ekonomisine çok büyük katkısı VAR #Teşekkürler 🙂 Emeği geçen herkese ? #TEAMDOBLOŞANLIURFA ??

Abiler selamlar... forumu da ihmal etmeyelim.. herkesin sosyal medyası yok.. teşekkürler

Saygılar 🙂

Herkese selaminaleykum hayirli geceler

@haydar06 abi yardımcı olur musun
Arkadaşlar merhaba. 2001 doblom var sinyal rolesi sorunu yaşadım. Team doblodan ve internetten çok araştırdım bulamadım. Parçacılarda da bulamadım. Bn tecrübelendim uzatmadan paylaşayım. Sigorta kutusuna bağlı bi beyin var bunun içinde yer alıyor. Kolay sök tak olayı yok. Lehimle bağlı. Kolay bulmanız adına kutunun içinde mavi renkte. Onun kodunun aynısını getirtip uyguna takar yada taktırırsınız. İnternette bugünki değeri 150 tl. Eğer bi beyincide varsa ve o takarsa 300 tl. Sağ ve sol sinyal bu rölede tek. Yani sinyalle alakalı bi sorun varsa ve kimse çözemiyor roleden diyorlarsa = bu mavi role. Bunu değiştiğinizde sorun kalmıyor. Lehim yapabiliyorsanız getirtip değiştirirsiniz. Çünkü çok pahalı. Sökmek biraz zor scartlar filan karmaşık karıştırmamak için resim çekin. Bursada yaptırmak isteyen olursa sadece küçük sanayide küskün oto elektrik yapıyor. Umarım yardımcı olur.

Dosyalar

• Capture+_2020-03-25-12-32-17.png
    Capture+_2020-03-25-12-32-17.png
    331,3 KB · Okunma: 19
Herkese merhaba arkadaşlar ismim Recep izmirden aranıza yeni katıldım. Geçen hafta bir doblo sahibi oldum. 2014 model 1.6mjet urban. Aklıma takılan bir şey var onu da sizlere danışmak istedim. Net bir bilgi bulamadım. Urban da yokuş kalkış desteği var mı acaba. Şu an benim aracımda yok ama belki aktif edilebilen bir şeydir diye sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba arkadaşlar ismim Recep izmirden aranıza yeni katıldım. Geçen hafta bir doblo sahibi oldum. 2014 model 1.6mjet urban. Aklıma takılan bir şey var onu da sizlere danışmak istedim. Net bir bilgi bulamadım. Urban da yokuş kalkış desteği var mı acaba. Şu an benim aracımda yok ama belki aktif edilebilen bir şeydir diye sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
HAYIRLI OLSUN RABBİM KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN
AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ
BENİM BİLDİĞİM URBAN VE ELEGANCE PAKETTE YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ ÖZELLİĞİ YOK
SIFIR ALIRKEN OPSİYON OLARAK ARACA EKLETİLMİŞ OLANLAR OLABİLİR

Hayırlı akşamlar arkadaşlar

HAYIRLI OLSUN RABBİM KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN
AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ
BENİM BİLDİĞİM URBAN VE ELEGANCE PAKETTE YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ ÖZELLİĞİ YOK
SIFIR ALIRKEN OPSİYON OLARAK ARACA EKLETİLMİŞ OLANLAR OLABİLİR
Teşekkür ederim, amin hepimize kazasız belasız günler nasip olsun.

İyi geceler arkadaşlar

Aleykümselam arkadaşlar
İzmirli doblocular adlı konuya nezaketen bir cümle kuralım

Back