Yeni Online Sohbet Odası

Hz.
Mevlana der ki: "Dostlarını daima vefa ile hatırla ! Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen... Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz." Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Dualarinizda bulunmak ümidiyle Hayirli Cumalar!!!

Hz.
Mevlana der ki: "Dostlarını daima vefa ile hatırla ! Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen... Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz." Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Dualarinizda bulunmak ümidiyle Hayirli Cumalar!!!
Hayırlı Cumalar selamlar

Efendim nevşehirde yönetici olmadığı için toplantı yapamıyoruz. nevşehirdeki kullanıcılar arttı. bir toplantı olsa nevşehirde iyi olur

selamin aleykum yeniyim doblo 2011 model mutijet premio almayi dusunuyorum 4 bin hasar kaydı var km180500 de araba temiz 42500 son fiyat dendi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum

Hayırlı cumalar hayırlı günler dilerim

Selamun Aleyküm
Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum

#TeamDobloBalıkesir
CHAV3068[1].JPG

Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlar
81 İL TEAM DOBLOCULARINA SELAM OLSUN

Efendim nevşehirde yönetici olmadığı için toplantı yapamıyoruz. nevşehirdeki kullanıcılar arttı. bir toplantı olsa nevşehirde iyi olur
Abi siz yapin biz kayseriden geliriz yoksa siz toplanin gün belirleyim ortada bi yerde yapalim avanos ürgüb gibi

Ve aleyküm selam hayırlı akşamlar selamlar cümleten.

Allah’ım hamd Sanadır. Salatın, övdüğün ve seçtiğin kulun ve Resulün Muhammed’e ve Onun pak aline, ashabına olsun. Bize bu büyük Cuma gününde alemlere rahmet olarak gönderdiğin Resulüne salat ve selam ederek, katından bağışlanma ve kurtuluş ümit etmeyi nasip et. cumanız mübarek olsun…

Güzel olan herşey öyle hemen olmaz
Vesilerler olması gerekir.
Biraz huzura,
Çokça merhamete,
Duaların kabulune en güzel vesiledir cuma.
Bu vesileliklere vasıl olmak dilegiyle.
Mübarek ola. Dua ile...
HAYIRLI CUMALAR
#teamdobloistanbul

Bazen söylenecek çok şey varken sus.!
Susmak boyun eğmek değil,
Tevekkülün ilk adımıdır.
Ve şunu unutma ki;
Sen sustuğunda,
“İlâhi Adalet” konuşmaya başlar...
Cumamız mübarek olsun insALLAH

Hayırlı Cumalar selamlar hayırlı işler