Yeni Online Sohbet Odası

@Erentokay
profil ayarlarına gir avatar yükle erenn

Günaydın hayırlı işler arkadaşlar hayırlı günler...
#teamdoblomanisa

ABİLER BURDA HEP GÜNAYDIN İYİ AKŞAMLAR İYİ GÜNLERMİ YAPACAZYAA YOKMU SOHPET MUHABBET O YOKSA ÖBÜRLERİNİ DEMEYEDE GEREK YOK

@yunus0635
Aynen katılıyorum yunus başkanım ama buradan da bu kadar oluyor herkes aynı anda burada olsa çıkar birşeyler idare et (Nasılsın bu arada işler güçler nasıl gidiyor)

@H.Raşit DEVE
abi malum iklim değişikliği nedeniyle kış sezonuna döndük iş performansımız düştü ama şükür Evimize ekmek götürüyoruz.
buraya gelince bura online sohpet muhabbet bölümü burda bunun üzerine konuşursak dostluk ve aile kavramı daha iyi olur.selam de kaç merhaba de kaç iki saat sonra gine aynını yap olmuyo böyle.

Selamun Aleyküm cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar nerelerdesiniz ne iş yaparsınız deyin hele

@H.Raşit DEVE
daha yeni eve geldim raşit emmi abimin doğum gününü kutladık geldik Allah ömür versin herkese.

Selâmünaleyküm abilerim işler bitti gelin çay içelim naparsınız needersiniz

Selamun Aleykum Hayırlı Akşamlar Team Doblo

İyi aksamlar arkadaslar d3 kasa doblo kullaniyorum kırıkkaledeyim 1.si sticker çözemedik elinde olan varsa kargo yapabilirmi bana 2.si bugun oldu sağ ön taraftan ses geliyor bozuk yolda sebebi ne olabilir düne kadar yoktu

@Fthkoksal
ankaraya getir sponsorumuz Kavaklıdere fiat servis baksın hatta on numara fiat a üye ol check up kampanyası var ücretsiz 20 noktaya ücretsiz baktırırsın stickerda orda var alırsın

@yncosman60
aleykümselam osman abbi

@UĞURLU42
iyi geceler ramazan

@yunus0635
Sabah sabah sobelendin yunus kardes.
IMG_20171012_085318.jpg

Back