Yeni Online Sohbet Odası

(link) .........(link) ............

Arkadaşlar böyle iki adet araç dikkatimi çekti. Normal de bunu belki internette araç ilanları diye olan bölüme atmam gerekirdi diye düşündüm ama baktım orası karışık öyle ya her araç bulan bir konu açacaksa orası depo gibi olur bir süre sonra kendi açtığın konuyu bile bulamazsın orası da sürekli güncel olacak şekilde aynı bu sohbet başlığına devam edildiği gibi devam edecek şekilde dizayn edilebilir mi acaba. Birde paylaşılan - değerlendirilen ilanlar bir süre sonra ilgili sitede yayından kalkıyor ama bizim açtığımız başlık işlerliğini yitirdiği halde forum da yer kaplamaya devam ediyor. Neyse bu iş yönetici arkadaşların konusu bize göre değil. Onlar gereğini yapar.
Arkadaşlar bu iki aracı önce genel vaziyeti sonrasında ise kilometre ve fiyatı konusunda değerlendirebilir miyiz. Olmadı bir alo diyelim. Kilometre olayına takıldım biraz özellikle de Adana' da olan 58.000 km. pek aklıma yatmadı. Neyse değerlendirme işini size bırakıyorum. Fiyat olarak ne verebiliriz öyle ya olmadı aldıktan sonra aklımıza yatmayan şey olur da satmaya kalkarsak zararına verme durumunda olmayalım. ( satma değil ailece kullanma niyetiyle arıyorum yanlış anlaşılma olmasın..)

@H.Raşit DEVE

@ŞEHZADE_18

@kardelenkurt

@extreme34

@yncosman60

@EmrahDurmaz

@volkan guney

@ErhanÇelik

@gokay34
aleykümselam

@EmrahDurmaz
sağolasın