Yeni Online Sohbet Odası

@yunus0635

Yunus bey kardeşim yazdıklarınızdan anladığım. Hususi otomobil olan muayene iki yılda bir ama donanımı düşük bu yüzden sizin fikriniz yani kişisel tercihiniz muayenesi her sene olsun önemli değil ama full olandan olsun... Ben böyle anladım. yani sırf otomobil diye konfordan ödün vermem yanlış anlamadım umarım. Peki bu hız meselesi çok karışıktı düzeldi mi.? bir miktar arttı biliyorum ben kullananlar daha iyi bilir yeterli mi. ( Gerçi artık birçok yerde kimin aklına geldiyse ortalama hız diye bir uygulama var )

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar birkaç sene sonra tekrar merhaba... Bu forum ilk kurulduğunda ilk üyelerdendim biraz ara verdikten sonra tekrar buradayım. Murat bilir beni Samsun' dayım kamu kurumundan emekliyim. içlerinde iki adet doblo olmak üzere bir çok araç serüveninden sonra şu anda 2006 opel meriva 1.3 CDTİ Enjoy araç var elimde aslında motorlar aynı, yakıtından, herşeyinden memnunum ama yine niyeti bozdum bunu satıp tekrar iyi bir doblo almanın peşindeyim nasip olursa elbette. Ülkemin arabası parça bol ve ucuz ustası bol en önemlisi de kullanıcı kitlesi geniş . Yeniden aranızda olmaktan son derece mutluyum.

@kardelenkurt

İnşallah kardeşim. Evet aile epey büyümüş birçok arkadaşımız tanımaz doğal olarak beni. Ara verme sebebimi sen biliyorsun. Ama artık buradayım her yazıya yetişemesem de sıkı takipteyim. 🙂 Opele yol verip iyi bir doblo alayım diyorum ama kamyonet - hususi otomobil arasında gidip geliyorum karar verme açısından... Bu arada yeni uygulamalar olacak sanırım dizel konusunda haberiniz oldu mu.?

@hamditopal
yok haberim abi nasıl bir uygulama ?

valla ne ben benim. ne ben değilim. arafta kalmış bir garibim..yoldayım nöbetteyim..her anı yaşamaktayım..yorgunum..

sen nasıılsın? premio nasıl? 🙂

@kardelenkurt

Dizel konusu bu yaz çok konuşulacak gibi. Bir çok ülkede bazı uygulamalar yapılıyor dizel araçlar hakkında. Bizimkiler de kraldan çok kralcı olurlar ya mutlaka bize de sıçrar günden değiştirmek için. Satışı zorlaştırma vergi artırımı gibi uygulamalar var bize de sanırım eli kulağında...

@kardelenkurt
Her sey yoluna girer insallah sikinti yapma daha cok yolumuz var baskan
Valla bende yorgunum ufak cimcimemin dis nobeti var ...
Cok sukur is guc ugrasiyoz ole
Premio tek gecerim ama 1.6 ise😀🤣

Back