Yeni Mtv

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2005 model doblo premıonun kaskasu 16900tl yenı vergısı 850 küsür.sorum şu kasko bedelının %5 ödeyeceğinız vergının altında ıse bır alt kademeden vergı odenıyormuş bızım araçlarda bu katagorıye gırıyormu başına gelen varmı bılgısı olan ltfn 30 ocak cevap verebılırmı boşuna nıye 300-400 tl fazla ödeyelım

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2005 model doblo premıonun kaskasu 16900tl yenı vergısı 850 küsür.sorum şu kasko bedelının %5 ödeyeceğinız vergının altında ıse bır alt kademeden vergı odenıyormuş bızım araçlarda bu katagorıye gırıyormu başına gelen varmı bılgısı olan ltfn 30 ocak cevap verebılırmı boşuna nıye 300-400 tl fazla ödeyelım

aracınızın seçimini yapmamışsınız ama 850 küsür vergi dediğinize göre muhtemelen 1,9 dur.

aracın vergisi kasko bedelının %5 ini geçerse ödeyeceğinız vergı bir alt limitten ödenebiliyor. fakat sadece otomobil ruhsatlılarda geçerli.

evet ben yeni sattığım otomobil ruhsatlı 1,9jtd nin bandrölünü 218 tl ödedim vergi dairesine dilekçe vermek gerekiyor bunun için birde arkadaşın belirttiği gibi ruhsatta otomobil olarak geçmesi gerekiyor maalesef.....

ya arkadaşlar mtv için BİMER e mail attım şikayet ettim mağdurum dedim.Umararım faydası olur.Aslında team doblo üyeleri topluca mail atsak dilekçe yazsak sanırım etkili olur. ne diyorsunuz.

Back