yeni kasa için double din

cihan_ozgul

Azimli Üye
Merhaba arkadaşlar;
2012 yeni kasa 1.3 doblo cargo var. daha önceki bölümlerde de anlattığım gibi servis de takılan pioneer deh140 dan pek memnun değilim. açıkcası ses kalitesi güzel ama kokpit de biraz "çakma" durdu. bende double din bir teyp almayı düşünüyorum. fakat buna uygun çerçeve ve hangi model multimedya seti önerirsiniz? bunu yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerde bulabilir mi eğer kafama yatarsa böyle bir sistem almayı düşünüyorum.hoparlörler hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. serviste takılanlar güzel ses vermiyor. amacım yüksek ses almak değil sadece kaliteli ses almak istiyorum. ha bu arada eğer alırsam elimdeki teybi de uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar;
2012 yeni kasa 1.3 doblo cargo var. daha önceki bölümlerde de anlattığım gibi servis de takılan pioneer deh140 dan pek memnun değilim. açıkcası ses kalitesi güzel ama kokpit de biraz "çakma" durdu. bende double din bir teyp almayı düşünüyorum. fakat buna uygun çerçeve ve hangi model multimedya seti önerirsiniz? bunu yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerde bulabilir mi eğer kafama yatarsa böyle bir sistem almayı düşünüyorum.hoparlörler hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. serviste takılanlar güzel ses vermiyor. amacım yüksek ses almak değil sadece kaliteli ses almak istiyorum. ha bu arada eğer alırsam elimdeki teybi de uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım profilini güncellersen iyi olur.bu işle alakalı baki abiye danışalım o sana yardımcı olacaktır.

https://www.teamdoblo.com/photogallery.php?photo_id=663

bu resme bak,sağa doğru diğerlerinede bak....ora konuşalım dostum..bide şu profilini düzenle sana zahmet

sevgili kardesim benim aracimin resimlerini incelediysen ve boyle komplike bir double din dusunuyorsan...sitemizin resmi tedarikcisi SNT TUNİNİG GARAGE den genis bilgi alabilirsin iletisim bilgileri sitemizde mevcuttur..

ilgniz için teşekkür ederim. birazdan incelerim. fakat ben biraz araştırdım.hesaplı ve hoşuma giden şu ürün oldu http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-dtv-8600-62-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otdeldtv8600&categoryId=17545&SKU=OTDELDTV8600 navigasyon istemiyorum yani şimdilik gerek yok. acaba bu ürün piyasada satılan double çerçevelere uyarmı? çerçeveninde ir boyutu varmı?

herkese selamlar saygılar.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
doblo elegan sahibiyim.
aracıma navitech 211 f görüntü sistemi aldım.
fakat çerçevede sorun yaşadım. aldığım çerçeve çok kötü malzemeden yapılmış
ve cihaz sığmadı araçın göğsü ile ciddi renk farkı var . baki beyin resimlerine baktım.
güzel bi sistem kurmuş ve çerceve orjinal gibi görünüyor.bu çerceveyi nereden temin edebilirim
yardımcı olrsanız sevinirim. benim aldığım çercevenin markası KADENS di sakın yanılıp almayım.
yardmlarınız için şimdiden teşekürler

Baki Abi İle Görüş O Adam İşi Biliyor Saygılar Baki Abi.....

herkese selamlar saygılar.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
doblo elegan sahibiyim.
aracıma navitech 211 f görüntü sistemi aldım.
fakat çerçevede sorun yaşadım. aldığım çerçeve çok kötü malzemeden yapılmış
ve cihaz sığmadı araçın göğsü ile ciddi renk farkı var . baki beyin resimlerine baktım.
güzel bi sistem kurmuş ve çerceve orjinal gibi görünüyor.bu çerceveyi nereden temin edebilirim
yardımcı olrsanız sevinirim. benim aldığım çercevenin markası KADENS di sakın yanılıp almayım.
yardmlarınız için şimdiden teşekürler

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

Back