YENİ KASA 1.4 DYMANİC ALAYIM MI?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan P4TR10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah gönlünüze göre içinize sinen bir doblo bulursunuz 🙂

İnş bulurum.. biraz daha arastırma yapmam lazım 🙂 Site'de 1.3 kullanan arkadarlar varsa performansı hakkında temiz bi bilgi edinmek kaldı..

sitenin yarısı 1.3 kullanıyor belki yarısındanda fazlası 😀 istediğin kadar soru sorabilirsin

İnş bulurum.. biraz daha arastırma yapmam lazım 🙂 Site'de 1.3 kullanan arkadarlar varsa performansı hakkında temiz bi bilgi edinmek kaldı..

Asla sizi üzmez. Güzel motor.

Ancak yeni kasa alacaksanız 1.6 daha uygun olabilir tabii bu sizin biraz da bütçenize bağlı.

Ancak yeni kasa alacaksanız 1.6 daha uygun olabilir tabii bu sizin biraz da bütçenize bağlı.

teşekkürler yorumun için. D2 1.3 Multijetlerine bakacam. Yakıt tüketimi, perfonmansı vs hakkında bi arastırma yapmam lazım tabi..

rica ederim 🙂 biz buralardayız

teşekkürler yorumun için. D2 1.3 Multijetlerine bakacam. Yakıt tüketimi, perfonmansı vs hakkında bi arastırma yapmam lazım tabi..

2010 dan beri kullanıyorum.hiç araştırma.D2 premio'nun temizini buldunmu kap.

çok memnun kalırsınız alın bi 1.3 premio bakın keyfinize

2010 dan beri kullanıyorum.hiç araştırma.D2 premio'nun temizini buldunmu kap.

hmm.. o kadar güveniyosun yani.. yorumun için teşekkürler

dobloya güvenebilirsiniz sizi kesinlikle memnun eder hayırlısı olsun

aslında 1.3 yeni kasalara da bakabilirsiniz. ben şahsen boş da olsa yeni kasa alırdım. çünkü aracın aksesuarlarını göze hitap edecek şekilde zamanla değiştirebilirsiniz (sis farı çelik jant film tavan barı döşeme vs.) ama dışını asla. ha bende d2 kasa kullanıyorum aracım kötü demiyorum abilerin dediği gibi doblonun her kasası güzeldir yakışıklıdır fakat her yeni şey de güzeldir

aman 1.4 alma bende var 4000 bin devirde şehir içi vites değiştiriyorum 30 tl ile 111 km gitti bugün.
(konya güzergah:anıt-dedeman arası 4.2 km 5 kırmızı ışık)*hehe*

Vipde alabilirsiniz tabi *bugs*

aman 1.4 alma bende var 4000 bin devirde şehir içi vites değiştiriyorum 30 tl ile 111 km gitti bugün.
(konya güzergah:anıt-dedeman arası 4.2 km 5 kırmızı ışık)*hehe*

almıyon saten 🙂 🙂 1.3 multijet'e kadar verdim 🙂

aslında şöyle bi durum var 1.4 alınır ama tabi 1.3 dizel almak daha mantıklı özellikle 1.4fire 77hplik motor d2 de verimli idi az yol yapan için alınabilir benzililer arasında az yakan motor forumda mustafa abi ve dolmuşta kulllanan berat gayet memnun arabalarndan tabi dizel çekiş ve ekonomi konusunda daha avantajlı

araba bulabildiniz mi?

Benim her iki arabamda benzinli biri LPG diğeri CNG ile çalışıyor ben memnunum 1.2 doblom ile geçen yaz 4000 km yaptık bunun 1000 km şehir içi geri kalanı uzun yol toplamda 1000 lira yaktı hem bastık hemde araç yüklüydü. 1.4 te fena değil. Ben olsam orta kasa 1.3 alacağım yeni kasa 1.4 alırım konforu orta kasaya göre daha iyi ve yeni kasa sonuçta...

Back