Yeni Ehliyetler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aozgur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen iyi olur mantıklı

şimdi değiştireyim dedim polis bir abimiz var ona sordum şimdi değiştirirsen 5 yıl sonra yine değişecek diyor,yani her 5 yılda bir.şimdi değiştirmek mantıklımı

e sınıfı öyle b sınıfı 10 yılda 1

Başkanım hayırlı olsun

Sağol başkanım darısı sana

Arkadaşlar istediğiniz zaman değiştirmek sizlerin elinde ancak şunuda unutmayalım şimdilik sürücü begenizi yeni tip sürücü belgesine cevirmenin maliyeti 15 lira seneye ne olacağı belli olmaz. Bide randevu olayı var bir arkadaşım sistemin taaa nisan ayına randevu verdiğininden bahsetti tescil şubelerinde %75 randevulu müracaat alınıyor zaman gectikçe randevu zorlaşacak. Tavsiyem sürücü belgesi yıpranmış parçalanmış arkadaşların ilk fırsatta yenilemeleri...

@bedbaht155 aynen doğru diyosun emniyette tanıdık vardı bazı torpillerden faydalandık.

@bedbaht155
buyuksehirler için randevu biraz sıkıntılı şimdi almaya kalksan 2 aya anca sıra veriyorlar. Bizim memleket ufak randevu ertesi güne bilemedin haftaya veriyorlar o yuzden acelesi yok. 2020 kadar vaktimiz var..

hayırlı olsun yunusum.daha bizim buralarda randevu sistemini faliyete bile geçirmemişlerdi en son baktığımda.küçük şehrin artısı sıkıntı olmaz ne zaman istesek halloluır.bende 2020 ye kadar beklemeyi düşünenelerdenim.eski ehliyet ne oldu.aldılar mı?

başkanım teşekkürederim eski ehliyeti alıp 15günlük gecici ehliyet veriyolar

sağolasın volkan başkanım

sağolasın

Hayırlı olsun yunus kardeş saglık raporu aldınmı nerden halletin daha önce ehliyeti olanların saglık raporuna gerek yok diye duydum doğrumu

hayırlı olsun yunus güle güle kullan 🙂

Başkanlarım teşekkürederim önce özel poliklinikliğe gittim 40 tl verip sağlık raporu aldım yani sadece göz muyanesine önem veriyorlar olay bu.

abi aile hekimi göze bakamıyo devlet hastanesine yolluyor 50tl ye veriyor

Back