YENİ DOBLO

liste fiyatından indirim yapıyorlar. bir iki bayiden fiyat almak lazım. daha konya bayine gitmedim. dışarıdan son fiyatı alıp öyle gidecem...

biz bursadaki banotodan kredili fiyatı olarak 39 bin tl fiyat aldık gene bursadaki birmota gidip ordanda fiyat aldık onlarda liste fiyatından kesinlikle aşağıya vermediler yanlış hatırlamıyorsam da listede kredili fiyatı 39.750 filandı bizde başka bir firmadan 39 bin tl fiyat aldığımızı söyledik olmaz imkansız liste fiyatından aşağıya veremiyoruz filan dedi görevli ama biz aldık premio konfor paket 39 bin tl ye ayın 25 inde teslim edecekler

biz anlaştıktan bir gün sonrada kredeli anahtar teslim fiyatı 40 060 tl oldu neredeyse bin tl kar ettik

evet liste fiyatından indirim yaparla ama size iyi indirim yapmışlar

biz bursadaki banotodan kredili fiyatı olarak 39 bin tl fiyat aldık gene bursadaki birmota gidip ordanda fiyat aldık onlarda liste fiyatından kesinlikle aşağıya vermediler yanlış hatırlamıyorsam da listede kredili fiyatı 39.750 filandı bizde başka bir firmadan 39 bin tl fiyat aldığımızı söyledik olmaz imkansız liste fiyatından aşağıya veremiyoruz filan dedi görevli ama biz aldık premio konfor paket 39 bin tl ye ayın 25 inde teslim edecekler

biz anlaştıktan bir gün sonrada kredeli anahtar teslim fiyatı 40 060 tl oldu neredeyse bin tl kar ettik
1,3 ün fiyatımı?

evet mehmet abi 1.3 fiyatı

evet liste fiyatından indirim yaparla ama size iyi indirim yapmışlar

birmot bize yapamayız yapılmaz filan diye ayak yaptı biz d2 kasayıda yanı adamdan almıştık o yuzden bize indirim yaptı 600 700 tl filan üztüne birde konfor paketide koydu

hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.ne kadar kredi kullandınız?

amin abi cümlemize 20 bin tl 36 ay 0 faiz kredi kullandık ama 0 faiz filan hikaye 20 bin krediyi her ay 599 tl taksitle ödüyosun oda 36 ayda 21500 filan yapıyor 1500 tl ordan geçiriyolar sıfır faiz değil yani sonra sana arabayı kredili fiyatından veriyor peşin fiyat 37 bin tl ise kredili fiyatı şu an 40 bin tl yaklaşık 2500 tl de ordan gecırıyor oldumu sana 4000 tl

normal bankadan zaten 20 bin tl kredi ceksen 1.20 den veya 1.25 faizle 4000 4500 tl faiz veriyor yani başka bankadan 20 bin tl çekersen 24500 ödüyosun 36 ay sonunda gidip peşin fiyatından alırsın o zaman

yani anlatmak istediğim herşey masal abi

evet o yüzden sordum,başka bir konuda arkadaş 36,500 fiyat aldım indirimle demişte o aklıma takıldı.hayırlısı olsun.

walla o kadarını bilemicem abi belki yakın tanıdığıdır dicem ama 36500 tl de bana da çok az geldi belki peşin fiyatı üzerinden almıştır peşin fiyatı premiyonun 37 300 küsür 800 tl indirim yapmışlardır peşin fiyatından

evet peşin fiyatı. 36,500 değil 36,700 müş özür dilerim.hatta my life mı premio mu başlığının altında yazmış arkadaş.hayırlısı olsun dışarıdan kredide çeksen dediğin gibi aynı yere gelirdi.

aynen abi kesin peşin fiyatıdır o 600 tl indirim yapmışlardır oda şundan olabilir ellerinde sowrumda araba vardır yanı herkesin gidip incelediği araba onu elden çıkarmak için indirim yapmışlardır çünkü bizede aynısını yaptılar çünkü bize 39 bin tl fiyat verdiler biz derin borda rengi istedik elimizde metalik siyah var konfoır paketli onu verelim dediler ilkten jeton düşmedi bizde kabul ettik ertesi sabah babam aramış vazgeçmiş akşama konustuk tekrar anlaştık onlar konusurken benim aklıma geldi elinizdeki araba sowroom arabasımı dedim ewet dedi biz dedim onu istemeyiz filan zaten bizim vazgectığımız gün o arabayı satmış bize fabrikadan sipariş verdiler yoksa aynen bizede geçiriyorlardı sowroom arabasını arac sıfırda olsa ben istemem çünkü bütün herkes arabaya bakıyor kontrol ediyor

şimdi diyorum ki iyiki babam o gün kararsız kalmış yoksa showroom arabasını alcaktık

krediyi fiyattan almanın tek iyi yönü bence hemen kredinin onaylanması basvuru yapıyosunuz yarım saat sürmüyor onaylanması banakadan almaya kalksanız kredi kartınızın son ödeme tarihi geçtikten sonra ödeme yaptıysanız bile onu bahane gösterip kredi vermiyor başımıza gelmişti

şovrum arabası bizde lmamıştık d1 dobloyu sıfır alırken özellikle demiştim çünkü hertyerine bakıyorlar iniğ biniliyor falan filan

aldınız mı sizde doblonuzu

Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için bugün beyaz rengin siparişini verdik çok sevinçli ve heyecanlıyım artık bekleyeceğiz gelmesini .Gelince nerelerini kontrol edeyim aklınıza gelen yerleri söylerseniz belki benim aklıma gelmez.Bi yerde okumuştum akşam kontrol edemedim sabah evin önünde baktım şurası şöyle burası böyle diye .

abim sen gel benim sözümü dinle D3 1.6 premio konfor paket TÜRK KAHVESİ rengini al ondan sonra bana teşekkür edersin 🙂

Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için bugün beyaz rengin siparişini verdik çok sevinçli ve heyecanlıyım artık bekleyeceğiz gelmesini .Gelince nerelerini kontrol edeyim aklınıza gelen yerleri söylerseniz belki benim aklıma gelmez.Bi yerde okumuştum akşam kontrol edemedim sabah evin önünde baktım şurası şöyle burası böyle diye .
hayırlı uğurlu olsun......

Back